Premiär för The Grand Tour: Eurocrash på Prime Video

Premiär för The Grand Tour: Eurocrash på Prime Video

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
16 juni 2023 kl. 07:06

The Grand Tour rullar vidare med en episk resa

Prime Videos succéserie The Grand Tour är tillbaka – denna gången med "Eurocrash". Jeremy Clarkson, James May och Richard Hammond är nu åter med fler coola bilar och galna krascher på en episk 1 400 mil lång resa från Gdansk i Polen, genom Slovakien, Ungern och Slovenien.

The Grand Tour: Eurocrash, Prime Video
Foto: Prime Video.

Premiär för The Grand Tour: Eurocrash på Prime Video

Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May har ett problem. Varje land de vill besöka är antingen en problematisk "hotspot" eller har förbjudit dem att komma in i landet. Så istället beger de sig till Centraleuropa, på en roadtrip som ingen någonsin har tänkt på, i bilar som ingen någonsin skulle drömma om att använda. Denna episka 1 400 mil långa resa, i en uppseendeväckande japansk Al Capone-gangsterbil, en pickup som tror att det är en cabriolet, och en 75 år gammal amerikansk micro mini, tar dem från Gdańsk i Polen genom Slovakien, Ungern, till deras slutdestination den fantastiska sjön Bled i Slovenien.

I Polen orsakar de förödelse vid ett spektakulärt motorrace med sovjetiska Formel 1-bilar, innan de beger sig till själva fånglägret där den stora flykten ägde rum. I Kraków rekryterar de, en berömd Formel 1-världsmästare till teamet, innan de beger sig till Slovakien för att prova en fantastisk östeuropeisk hyperbil, en gömd racingklassiker från Škoda och världens mest avancerade flygande bil.

Premiär för The Grand Tour: Eurocrash på Prime Video
Foto: Prime Video.

En dominoeffect av galenskap

Varför fortsätter James bil att röra sig som genom ett trollslag? Varför säger Richards bil hela tiden att han är hemsk i sängen? Varför fortsätter Jeremys bil att spruta ljuskronor?

Det tar du reda på genom att se "Grand Tour: Eurocrash" den 16 juni på Prime Video.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL