Premiär för ny stand-up-special med Family Guy-skådespelaren

Premiär för ny stand-up-special med Family Guy-skådespelaren

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
18 april 2023 kl. 15:04

Musikalisk stand-up med Alex Borstein på Prime Video

Emmy-belönade skådespelerskan Alex Borstein, känd från bl.a. "Family Guy" och "The Marvelous Mrs. Maisel", framför en musikinfluerad stand-up-special från The Wolford Theatre.

Premiär för ny standup-special på Prime Video
Alex Borstein. Foto: Amazon Prime Video.

Premiär för Alex Borstein: Corsets & Clown Suits på Prime Video

Komedi finns i många olika former, allt från slapstick till subtilt, och nu kommer Alex Borstein: Corsets & Clown Suits, där Alex Borstein bjuder på en stand-up-show i en helt ny anda.

Alex, som blad annat har gett rösten till Lois i Family Guy och axlat en av huvudrollerna i The Marverlous Mrs. Maisel, som just handlar om en kvinnlig ståuppkomiker, bjuder nu på ett musikinfluerat uppträdande i en stand-up-special från The Wolford Theatre.

The Marvelous Mrs. Maisel, serie på Prime Video
Rachel Brosnahan och Alex Borstein i "The Marvelous Mrs. Maisel". Foto: Amazon Prime Video.

Premiär tisdagen den 18 april

"Alex Borstein: Corsets & Clown Suits" har premiär över hela världen på Prime Video tisdagen den 18 april 2023. Denna unika show kommer att innehålla den Emmy-vinnande skådespelerskan Alex Borstein och hennes stand-up-special som har beskrivits som en mycket provocerande och djärv version av ett klassiskt "TED Talk".

Alex spelar också en av rollerna i den populära serien The Marvelous Mrs. Maisel, vars femte och sista säsong hade premiär tidigare i år, och samtliga säsonger finns att streama hos Prime Video.

Missa inte "Alex Borstein: Corsets & Clown Suits" på Prime Video!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL