Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för komediserien James May: Our Man in Italy

Premiär för komediserien James May: Our Man in Italy

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 juli 2022

Följ med på en resa genom ett av världens mest fascinerande länder

Nu kan du streama Amazon Prime Videos äventyrliga komediserie "James May: Our Man in Italy".

I dag är det dubbelpremiär på Amazon Prime Video med dramafilmen Don't Make Me Go och serien James May: Our Man in Italy. I den sistnämnda följer vi den erfarne journalisten och programledaren James May som reser längs med ett av sina favoritländer: Italien. Med början i den sicilianska huvudstaden Palermo och sista stopp i Dolomiterna, är det en resa som kommer att ta honom till nästan varje region i landet.

Premiär för komediserien James May: Our Man in Italy
Foto: Amazon Prime Video.

Serien kommer att bjuda på kultur, mat, industri och till och med lite sport, allt utspelat mot några av världens mest fantastiska kulisser. För James har Italien alltid framstått som ett land som inte verkar vara vettigt. Samtidigt som det varit i framkant vad gäller vetenskap, mode och ingenjörskonst, beskriver dess sönderfallande infrastruktur och ökända korruption, på pappret, ett land och ett samhälle som verkar på gränsen till misslyckande.

Men på något sätt är det dock alltid Italien och italienarna som segrar. Det är en gåta som får James att ställa en fråga: har italienarna kommit fram till hemligheten med att leva ett bra liv? Och efter att ha tillbringat elva veckor i landet, kanske James faktiskt upptäcker la dolce vita?

"James May: Our Man in Italy" finns nu att streama på Amazon Prime Video.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL