Good Luck Guys 2023 – lär känna årets deltagare

Premiär för Good Luck Guys – drama och ångest i första avsnittet

  • Amazon Prime
Eric Diedrichs
10 november 2023 kl. 13:11

Influencers på allt annat än solsemester

I dag är det premiär för den andra säsongen av "Good Luck Guys". Det första avsnittet bjuder på drama och ångest. Ja, nu blir det svettigt för våra influencers.

Under Kodjo Akolors ledning är det dags att återvända till det tropikerna – men inte för att lapa pina coladas på stranden, utan för att se influencers bråka om mat och strida mot varandra i diverse, tuffa utmaningar likt västvärldens moderna gladiatorer. Mobilförbud råder, dessutom!

I årets säsong ser vi bland andra Marcus Dübois, Ilona Thörner, Sara Bolay, Elin "Woodie" Skog och Oscar och Victor Dewoon här hittar du en lista på alla deltagare. Totalt rör det sig om tolv par som har delats in sex stycken lag.

Dramatisk första tävling

Redan fem minuter in är det dags för den första tävlingen där en hel del står på spel – nämligen lagens levnadsstandarder. "De som kommer först får bo fint och får jättemycket mat. De som kommer sist, inte så mycket mat. Kommer ni att kunna ligga ner? Ja, om man är modig", säger Kodjo Akolor i ett sorts pepptalk som får deltagarna att se livrädda ut.

Tävlingen i fråga, är en ganska avancerad sådan och ger en försmak på vad som komma skall genom säsongens gång. En hink ska fyllas med vatten, vilket leder till att en bur lyfts från marken. Detta frigör ett gäng pinnar som ska fraktas via en hinderbana fram till en slutdestination där dessa pinnar sedan ska monteras till en stege. Med hjälp av stegen ska lagen upp på en höjd för att sätta upp sin flagga.

Good Luck Guys
Sebastian Tardos och Johanna Öholm i "Good Luck Guys". Foto: Prime Video

"Vi kommer att vara sämst"

Det är en intensiv tävling där lag efter lag gör sitt yttersta för att ta del av bekvämligheterna som står på spel. "Vi kommer vara sämst" säger Johanna Öholm, 28, till sin lagkamrat Sebastian Tardos, 26. Men hur det går för dem, kan du se på Prime Video där avsnittet sänds.

När natten kommer och de olika boplatserna inspekteras får vissa ta del av "discoljus och grejer" medan andra får det betydligt mer sparsamt än så. Ångesten hos de förlorande lagen är påtaglig. Låt oss hoppas att de får det bättre framöver.

"Good Luck Guys" säsong 2 finns nu att streama på Prime Video.

NÄSTA ARTIKEL