Premiär för fjärde och sista säsongen av Tom Clancy's Jack Ryan

Premiär för fjärde och sista säsongen av Tom Clancy's Jack Ryan

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
29 juni 2023 kl. 16:00

John Krasinskis sista uppdrag i rollen som Jack Ryan

CIA-analytikern Jack Ryan och hans nya chef James Greer följer ett mönster av misstänkta transaktioner. Det kastar dem in i en dödlig katt och råtta-lek genom Europa och Mellanöstern mot en terrorist som förbereder en massiv attack mot USA och dess allierade. Den 30 juni är det premiär för den fjärde och sista säsongen av "Tom Clancy's Jack Ryan"

Premiär för den sista säsongen av Tom Clancy’s Jack Ryan på Prime Video
Foto: Amazon Prime Video.

Se John Krasinskis sista uppdrag i rollen som Jack Ryan på Prime Video

I serien får vi följa John Krasinski i rollen som Jack Ryan, Wendell Pierce i rollen som James Greer, Michael Kelly som Mike November och Betty Gabriel som CIA:s tillförordnade chef Elizabeth Wright, samt Abbie Cornish som återvänder i rollen som Cathy Mueller.

I denna säsong adderas även Michael Peña till rollistan, i rollen som Domingo Chavez, och Louis Ozawa som Chao Fah.

Se John Krasinskis sista uppdrag i rollen som Jack Ryan på Prime Video - Sista säsongen premiär 20 juni
Foto: Amazon Prime Video.

Ett actionladdat avslut för CIA-analytikern Jack ryan

I den fjärde och sista säsongen av Tom Clancy’s Jack Ryan får vi följa huvudkaraktären under sitt farligaste uppdrag hittills. Som ny biträdande chef på CIA har Jack Ryan i uppdrag att utreda intern korruption och avslöjar en serie misstänkta hemliga operationer som kan blotta landets sårbarheter. När Jack och hans team undersöker hur allvarlig korruptionen är upptäcker han en mycket värre verklighet, en drogkartells sammanslagning med en terroristorganisation, som avslöjar en konspiration på nära håll vilket utmanar vår hjältes tro på det system han alltid har kämpat för att skydda.

Missa inte den spännande och avslutande säsongen av "Tom Clancy's Jack Ryan" som har exklusiv premiär på Prime Video den 30 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL