Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för actionkomedin I'm a Virgo på Prime Video

Premiär för actionkomedin I'm a Virgo på Prime Video

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
23 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
23 juni 2023

Ny ungdomsserie med en jätte i fokus

En ungdomsserie om Cootie – en 3,96 meter lång, ung, svart man i Oakland. Efter att ha vuxit upp gömd upplever Cootie snart världens skönhet och motsägelser för första gången.

Premiär för I'm a Virgo (2023) säsong 1 på Prime Video
Foto: Prime Video.

Premiär för actionkomedin I'm a Virgo (säsong1) på Prime Video

En ungdomsserie om Cootie – en 3,96 meter lång ung svart man i Oakland, CA. Efter att ha vuxit upp gömd upplever Cootie snart världens skönhet och motsägelser för första gången. Han bildar vänskap, finner kärlek, navigerar i besvärliga situationer och möter sin idol, en superhjälte i verkligheten som heter The Hero.

premiär för I'm a Virgo (2023) säsong 1 på Prime Video
Foto: Prime Video.

Alla sju avsnitten av Amazon Original-serien kommer att vara tillgängliga exklusivt på Prime Video den 23 juni

Den Emmy-vinnande skådespelaren Jharrel Jerome spelar huvudrollen i I'm A Virgo som är en mörk och komisk ungdomsserie om Cootie (Jharrel Jerome), en extremt lång ung svart man i Oakland, Kalifornien. Efter att ha vuxit upp gömd och fördrivit tiden på en diet av serietidningar och TV-program, flyr han för att uppleva skönheten och motsägelserna i den verkliga världen. Han bildar vänskap, finner kärlek, navigerar i besvärliga situationer och möter sin idol, den verkliga superhjälten som heter The Hero (Walton Goggins). I'm A Virgo är en mytisk odyssé som ifrågasätter syftet med den mytiska odyssén.

I rollerna ser vi även Brett Gray, Kara Young, Allius Barnes, Olivia Washington, Mike Epps, och Carmen Ejogo.

I'm A Virgo är samproducerad av Amazon Studios och Media Res Studio. Boots Riley och Tze Chun (Gremlins: Secrets of the Mogwai) är seriens co-showrunners och fungerar som exekutiva producenter, tillsammans med Michael Ellenberg och Lindsey Springer för Media Res Studio (Pachinko, The Morning Show), Jharrel Jerome och Rebecca Rivo . Serien innehåller originalmusik och partitur av art-pop-duon Tune-Yards.

NÄSTA ARTIKEL