Nytt premiärdatum för Fallout – se den officiella trailern

Nytt premiärdatum för Fallout – se den officiella trailern

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
07 mars 2024 kl. 15:03

Kolla in den nya Fallout-trailern – premiär i april

I april är det premiär på Prime Video för "Fallout", serien som är en adaption av den älskade tv-spelsserien med samma namn. I dag har Prime Video släppt en rykande färst officiell trailer för satsningen.

Med ett premiärdatum precis runt hörnet och tidigare små smakprov är det äntligen dags att få ta del av en officiell trailer för kommande "Fallout".

Fallout är Prime Video-satsningen baserad på den hyllade och älskade tv-spelsserien med samma namn. Spelets retro-futuristiska och postapokalyptiska värld ser dagens ljus som tv-serie den 11 april en dag tidigare än vad som annonserats – då den exklusiva premiären på Prime Video väntar.

I den nya trailern får vi en närmare inblick i seriens värld, som präglas av samma öppna värld och mörka humor som spelen. I handlingarnas centrum hittar vi Vault Dweller-karaktären Lucy (Ella Purnell) som kämpar för att anpassa sig i den farliga ödemarken. Vi introduceras också för karaktärer som Moldaver (Sarita Choudhury) och Ma June (Dale Dickey).

Se den officiella trailern för Fallout – premiär den 11 april

I samband med lanseringen av den officiella trailern meddelar Prime Video alltså även att Fallout kommer att ha premiär den 11 april och inte den 12 april som tidigare utannonserat. Fallout är producerad av duon bakom hyllade Westworld, Lisa Joy och Jonathan Nolan. Den sistnämnde av dem har dessutom regisserat seriens tre första avsnitt.

Prime Video beskriver handlingen i "Fallout" som följande:

Tvåhundra år efter apokalypsen tvingas invånarna bort från sina lyxiga skyddsrum och tvingas återvända till det radioaktiva helveteslandskap som deras förfäder lämnat efter sig. Utanför väntar en ny, komplex, märkligt munter och extremt våldsam värld.

Ella Purnell spelar Lucy, en optimistisk Vault Dweller med en typiskt amerikansk “kan-göra-anda”. Hennes lugna personlighet sätts på prov när hon tvingas upp till ytan för att rädda sin far. Aaron Moten spelar Maximus, en ung soldat som stiger i graderna till väpnare i den militaristiska falangen Brotherhood of Steel.  Han är hängiven brödraskapets uppdrag om att skapa lag och ordning i Wasteland - och kommer att göra allt för att uppnå deras mål. Walton Goggins spelar Ghoul, en moraliskt tvetydig prisjägare som inom sig bär på en 200-årig historia om den postnukleära världen.

"Fallout" säsong 1 består av totalt 8 avsnitt, som alla släpps på Prime Video den 11 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL