Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nytt på Amazon Prime Video i januari 2022

Nytt på Amazon Prime Video i januari 2022

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 december 2021

Fyra stora nyheter lanseras

Nu har Amazon Prime Video delat med sig av vilka nya produktioner de kommer att släppa under det nya årets första månad. Bland annat hittar vi en ny Hotell Transylvanien-film.

Spy City (säsong 1) - 7 januari

Spy City följer det hemska dilemma som den engelske spionen Fielding Scott står inför. Fielding skickas till Berlin 1961, på ett uppdrag för att ta reda på källan till en läcka av viktig säkerhetsinformation. Ryssarna verkar veta allt. Fielding står inför det kanske svåraste jobbet i världen: att städa upp Berlin.

The Tender Bar (film) - 7 januari

The Tender Bar berättar historien om JR (Tye Sheridan), en faderlös pojke som växer upp i skenet från en bar där bartendern, hans farbror Charlie (Ben Affleck) är den vassaste och mest färgstarka av ett urval udda fadersfigurer. Pojkens målmedvetna mamma (Lily Rabe) kämpar för att ge sin son möjligheter som hon själv nekats och lämnar hennes upprörande och motvilligt stödjande pappas (Christopher Lloyd) hem.

I samband med detta börjar JR på ett lekfullt men inte alltid så graciöst sätt sin resa att uppnå sina romantiska och professionella drömmar – med ena foten ständigt placerad i farbror Charlies bar.

Hotell Transylvanien: Ombytta roller (film) - 14 januari

Drac and the Pack är tillbaka som du aldrig sett dem förut i Hotel Transylvania: Transformania. När Van Helsings mystiska uppfinning, 'Monsterification Ray', går snett, blir Drac och hans monsterkompisar förvandlade till människor och Johnny blir i stället ett monster!

I sina nya omatchade kroppar måste Drac, fråntagen sina krafter, och en sprudlande Johnny, som älskar livet som ett monster, slå sig ihop och färdas över hela världen för att hitta ett botemedel innan det är för sent och innan de driver varandra till vansinne. M

The Legend of Vox Machina (säsong 1) - 28 januari

Amazon Original-serien The Legend of Vox Machina följer en grupp andra klassens äventyrare på sin jakt efter att rädda riket från skrämmande monster och mörka magiska krafter. Under hela första säsongen kommer våra karaktärer att möta odödliga jättar, störta en olycksbådande nekromantiker och möta en kraftfull förbannelse som har slagit rot i deras egen grupp. Genom allt lär de sig att fungera som ett team och upptäcker att de är mycket mer än så; de är familj.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL