The Boys säsong 3

Nya The Boys säsongen – allt om spinoffen

  • Amazon Prime
Filmtopp
04 december 2022 kl. 15:12

Blodigt värre på hjälteskola

Nästa år landar spinoffserien "Gen V" som bygger vidare på den älskade "The Boys"-världen. Nu har en trailer landat där vi får ta del av flera smarriga ingredienser.

Amazons flaggskepp The Boys ynglar av sig igen. Tidigare i år fick vi se den animerade blodfesten The Boys Presents: Diabolical och under 2023 är det dags för Gen V – en live action-serier om eleverna på en skola för superhjältar.

The Boys
Stillbild ur "The Boys". Foto: Amazon Studios

The Boys galenskaper fångar publiken

Den första säsongen av The Boys släpptes 2019 och blev snabbt en av de största snackisarna i TV-serievärlden. Tidigare i år hade den tredje, hyllade säsongen premiär och om det är något vi har lärt oss under resans gång är det att Amazon har gett serieskaparen Eric Kripke fria tyglar att göra precis vad han och författarstugan bestämmer sig är rätt för seriens bästa. Om det så rör sig om en "Ant-Man"-superhjälte som kryper in i någons urinrör eller en gigantisk orgie för andra gradens hjältar.

Just denna totala skaparfrihet och omtalade förmåga att chocka tittaren och på något vis få det mest extrema att naturligt passa in i handlingen, har gjort The Boys till ett fenomen. Att både publiken och kritikerna gillar vad som serveras, råder det inga tvivel om. Serien har i dag 8,7 av 10IMDb med nästan 500 000 röster och 77 av 100 i kritikersnitt på Metacritic.

Trailern till "Gen V" vittnar om crossover

Exakt vad som är planerna för Gen V vet vi inte i dagsläget, men serien beskrivs som en blandning mellan en The Boys-tagning av den klassiska amerikanska collegegenren med inslag av Hungerspelen.

I trailern ovan ser vi också några av The Boys-skådespelarna återvända i sina roller. Exempelvis ser vi Jessie T. Usher som A-Train och Colby Minifie som Ashley Barrett och P. J. Byrne som Adam Bourke.

Hur mycket till en crossover Gen V kommer att vara återstår att se, men det är tydligt att Amazon ser detta som en del av samma värld och där interaktioner serierna emellan inte bara är möjliga utan också troliga.

"Gen V" har premiär på Amazon Prime Video någon gång under 2023.

 

NÄSTA ARTIKEL