Jack Ryan Amazon

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juni 2023

 • Amazon Prime
Filmtopp
25 maj 2023 kl. 13:05

Dunder och brak på Prime Video

Sommaren står vid dörren och Prime Video bunkrar upp med flera härliga nyheter. Här är alla nya filmer och serier som kommer till Amazon Prime Video i juni 2023

Medellin
Foto: Prime Video

Medellín – 2 juni

För att rädda sin yngre bror från en farlig kartell i Medellín, har Reda (Ramzy Bedia) en plan som är lika enkel som den är totalt sinnessjuk: Att samla ihop ett team för att planera en räd i Colombia. Men detta galna äventyr kommer spinna ur kontroll när han bestämmer sig för att kidnappa sonen till kartelledaren för att kunna rädda sin brors liv i utbyte mot att de får honom tillbaka.

Deadloch – 2 juni

I tasmanska staden Deadloch, som tidigare varit en sömnig by vid havet, uppstår tumult när en man från trakten hittas död på stranden. Två kvinnliga detektiver paras ihop för att lösa fallet: den petiga seniora sergeanten Dulcie Collins och den hårdhudade seniora utredaren Eddie Redcliffe från Darwin, tillsammans med deras intensiva juniora konstapel Abby. När staden förbereder inför det årliga konst-, mat- och kulturevenemanget - Winter Feastival - måste trion lägga sina olikheter åt sidan och samarbeta för att hitta mördaren.

With Love (säsong 2) – 2 juni

With Love är en romantisk komedi där vi får följa syskonen Lily och Jorge Diaz när de navigerar sig genom livets stora förändringar, samtidigt som de förlitar sig på att deras lika stora familj står bakom dem. Efter en virvelvind till romans med Santiago, bestämmer sig Lily för att lägga all energi på sin personliga resa av självkärlek genom att utöka sin verksamhet inom makeup och styling, samt börja undersöka möjligheterna att bli bostadsägare. Men när både Santiago och Nick bekänner sina känslor för henne, börjar Lily tvivla kring vad som faktiskt är bäst för hennes framtid. Under tiden börjar Jorge ifrågasätta om han och Henry är kompatibla. När han möter Henrys stolta föräldrar från Texas, kan han inte bestämma sig för om förhållandet är en fantastisk saga eller en mardröm.

Culpa Mía – 8 juni

Noah behöver lämna sin hemstad, pojkvän och sina vänner för att flytta in i herrgården som ägs av William Leister, hennes mammas nya rika man. Som en stolt och självständig sjuttonåring visar Noah sin ovilja mot att bo i en herrgård omgiven av lyx. Där möter hon även Nick, hennes nya styvbror, och att deras starka personligheter kolliderar från start är uppenbart. Noah upptäcker snart att bakom hans modell-image, döljer Nick ett liv bestående av slagsmål, spelande och olaglig bilracing – det hon alltid har försökt fly från. Trots alla olikheter börjar båda känna en oemotståndlig attraktion till varandra som snart kommer att förvandlas till en het och ohämmad passion. Varken den pågående rivaliteten eller omgivningens motstånd kan hindra att de i hemlighet blir galet förälskade i varandra. Men Nicks turbulenta tillvaro och Noahs stormiga förflutna kommer utmana både deras liv och förbjudna kärlek.

The Lake
Foto: Peter H. Stranks/Prime Video

The Lake (säsong 2) – 9 juni

I säsong två bestämmer Justin (Jordan Gavaris) och Riley (Travis Nelson) att deras förhållande ska bli officiellt. Men deras gemensamma planer, även vad gäller deras älskade båthus, går plötsligt upp i rök. Justin bär på lika mycket skam som skuld när han försöker bevisa sin oskyldighet, återuppbygga sjöns hjärta och vinna tillbaka mannen han älskar. Samtidigt hanterar Maisy-May (Julia Stiles) en egen kris: Hennes mamma Mimsy (Lauren Holly) återvänder och hävdar att hon är döende och vill tillbringa sin sista sommar med familjen ute på sjön. Billie (Madison Shamoun) återvänder för vad som är tänkt att vara en veckas semester. Hennes planer ändras dock efter att en snygg trädplanterare, Forrest (Jhaleil Swaby), och en tuff klimataktivist, Ivy (Max Amani), plötsligt ger henne två skäl att ge upp sina sommarplaner.

The Grand Tour: Eurocrash – 16 juni

Jeremy, Richard och James ger sig ut på en roadtrip till Centraleuropa som inte blir likt något de hade kunnat föreställa sig, i bilar ingen av dem ens vågat drömma om. Denna episka resa på 224 mil tar dem från Gdańsk i Polen, genom Slovakien, Ungern och Slovenien. De testar Formel 1 i sovjetstil, attackeras av dödliga bågskyttar, rekryterar en känd racerförare och deltar i en spektakulär slutscen i Fast and Furious. Denna specialserie är en uppföljare på A Scandi Flick och kommer att lanseras inför deras nästa äventyr där inspelningarna nyligen avslutades i Mauretanien.

I'm a Virgo
Foto: Prime Video

I’m a Virgo (säsong 1) – 23 juni

I'm A Virgo är en mörk komedi och en fantastisk resa om att växa upp och bli myndig, där vi får följa Cooties (Jharrel Jerome), en fyra meter lång, ung, mörkhyad man i Oakland, Kalifornien. Efter att ha vuxit upp undangömd och fördrivit tiden med serietidningar och TV-program, flyr han för att kunna uppleva skönheten och motsättningarna i den verkliga världen. Han bildar vänskaper, hittar kärleken, navigerar besvärliga situationer och möter sin idol, den verkliga superhjälten The Hero (Walton Goggins). I'm A Virgo är en mytisk odyssé som ifrågasätter syftet med just den mytiska odyssén.

Tom Clancy's Jack Ryan (säsong 4) – 30 juni

I den fjärde och sista säsongen av Tom Clancy’s Jack Ryan får vi följa huvudkaraktären under sitt farligaste uppdrag hittills. Som ny biträdande chef på CIA har Jack Ryan i uppdrag att utreda intern korruption och avslöjar en serie misstänkta hemliga operationer som kan blotta landets sårbarheter. När Jack och hans team undersöker hur allvarlig korruptionen är upptäcker han en mycket värre verklighet – en drogkartells sammanslagning med en terroristorganisation – som avslöjar en konspiration på nära håll vilket utmanar vår hjältes tro på det system han alltid har kämpat för att skydda.

Utvalda övriga premiärer på Prime Video

 • Shiny Happy People: Duggar Family Sexrets (säsong 1) – 2 juni
 • Bones and All – 3 juni
 • A Journal for Jordan – 4 juni
 • Creed III – 9 juni
 • Morbius – 14 juni
 • The Addams Family (2019) – 16 juni
 • Infinite Storm – 25 juni
 • Spider-Man – 30 juni
 • Spider-Man 2 – 30 juni
 • Spider-Man 3 – 30 juni
 • Spider-Man: Homecoming – 30 juni
ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL