Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i december 2023

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i december 2023

  • Amazon Prime
Filmtopp
22 november 2023 kl. 10:11

Jul- och skrattfest på Prime Video

Bland alla nya filmer och serier på Prime Video i december 2023 väntar en rad julrelaterade premiärer, men också en del annat – som en ny säsong av "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist".

Höjdpunkter på Prime Video i december 2023

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i december 2023
Foto: Prime Video.

Candy Cane Lane – 1 december

Eddie Murphy spelar huvudrollen i Prime Videos stora julsatsning 2023. I julkomediäventyret får vi följa Chris (Murphy) på hans uppdrag att vinna grannskapets årliga juldekorationstävling. Chris ingår oavsiktligt ett avtal med den busiga tomtenissen Pepper (Jillian Bell) för att öka sina chanser att vinna tävlingen. Avtalet leder till att Pepper väcker "12 Days of Christmas" till liv med en magisk besvärjelse, vilket orsakar förödelse i hela staden. Nu hotas inte bara julen för Chris och hans familj, utan för alla, och tillsammans med sin fru Carol (Tracee Ellis Ross) och deras tre barn måste de gå en kamp mot klockan och magiska karaktärer för att bryta förtrollningen.

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i december 2023
Foto: Prime Video.

Your Christmas or Mine 2 – 8 december

James (Asa Butterfield) och Hayley (Cora Kirk) är tillbaka. Denna gången har James pappa bjudit med familjen Taylor för att spendera jul med dem på en lyxig skidresort i de österrikiska alperna, där han också planerar att introducera sin nya amerikanska flickvän för alla. Hayleys pappa insisterar om att han ska ta hand om bokningen för dem, men något går fel på vägen. Transportkrångel på flygplatsen leder till att de två familjerna hamnar på varandras boenden, på vardera sida av dalen och på motsatta sidor av Tripadvisors betygsskala.

Frågan är om Hayley och James förhållande verkligen klara ännu en turbulent jul med familjen?

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i december 2023
Foto: Prime Video.

Reacher (säsong 2) – 15 december

Alan Ritchson är tillbaka som Jack Reacher i den andra säsongen av Reacher. Denna gången får den erfarne militärpolisutredaren ett kodat meddelande som avslöjar att medlemmar ur hans tidigare amerikanska arméenhet blir mystiskt och brutalt mördade, en efter en. För att gå till botten med fallet återförenas Reacher med tre av sina tidigare teammedlemmar: Frances Neagley (Maria Sten), Karla Dixon (Serinda Swan) och David O’Donnell (Shaun Sipos). Bit för bit lägger de pusslet till mysteriet, där insatserna blir allt högre och frågorna fler. Vem är det som har förrått dem, och vem kommer att dö härnäst?

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i december 2023
Foto: Prime Video.

LOL: Skrattar bäst som skrattar sist (säsong 2) – 29 december

Eva Röse leder även den andra säsongen av LOL: Skrattar bäst som skrattar sist – underhållningsprogrammet där tio av Sveriges roligaste människor ställs mot varandra för att se vem som är bäst på att hålla sig för skratt, samtidigt som de försöker få alla sina motståndare att dra på smilbanden. Insatserna är höga när komikerna tävlar om ett stort pris som går till vinnarens val av välgörenhetsorganisation.

I säsong två tävlar följande komiker mot varandra: Henrik Dorsin, Petra Mede, David Batra, Keyyo, Per Fritzell, Maria Lundqvist, Hampus Nessvold, Anis Don Demina, Johan Ulveson och Pia Johansson.

Fler utvalda premiärer på Prime Video i december:

  • To Catch a Killer – 1 december
  • The Portable Door – 1 december
  • Everything Everywhere All at Once – 1 december
  • Silver and the Book of Dreams – 8 december
  • Un Supéfiant Noël – 8 december
  • Merry Little Batman – 8 december
  • Los Farad (säsong 1) – 12 december
  • The Northman – 14 december
  • Amsterdam – 14 december

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL