Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu släpps Blumhouse-skräcken lös på Amazon

Nu släpps Blumhouse-skräcken lös på Amazon

  • Amazon Prime
Manfred Gradin | Nyhet
02 oktober 2021
Manfred Gradin | Nyhet
02 oktober 2021

Fyra stora skräckfilmer påväg till Amazon Prime de kommande dagarna

Amazon gick in i ett samarbete med produktionsbolaget Blumhouse för att skapa fyra originella skräckfilmer att streama på Amazon Prime Video. Nu är det inte ens två veckor tills årets filmer har släppts.

Black as Night, Bingo Hell, The Manor och Madres heter de fyra Skräckfilmer som kommer släppas den kommande veckan på Prime Video. Alla filmerna är producerade av produktionsbolaget Blumhouse som står bakom filmer som Get OutThe Invisible Man och även nya Halloween Kills.

Förra året släpptes fyra skräckfilmer i samma samarbete och nu är nya filmer påväg. De två första släpps 1 oktober och de två andra kommer 8 oktober.

Black as Night Poster  Foto: Amazon
Black as Night Poster  Foto: Amazon

Oktober 1:

Black as Night: en tonårstjej självkänsleproblem hittar självförtroende på det mest oväntade sättet, genom att spendera sin sommar med att slåss mot vampyrer som anfaller New Orleans svaga, med hjälp av sin bästa vän, en kille hon alltid gillat, och en underlig rik tjej.

Bingo Hell: I grannskapet Oak Springs bor en stark och envis grupp äldre vänner som vägrar bli gentrifierade. deras ledare, Lupita, håller ihop dem som de vore en familj. Men de vet inte om att deras bingo hall snart ska säljas för en kraft mycket starkare än pengar.

Oktober 8:

The Manor: Efter att ha fått en Strokeflyttar Judith in till ett historiskt vårdhem, där hon börjar misstänka att något övernaturligt tär på de boende. För att kunna fly måste hon övertala alla omkring henne att hon inte alls hör hemma där.

Madres: Ett Mexikansk-Amerikanskt par som väntar sitt första barn flyttar till en bondsamhälle i 1970-talets California. När frun börjar uppleva konstiga symptom och skrämmande visionerförsöker hon förstå om det är relaterat till en legendarisk förbannelse, eller något ännu värre.

Filmerna finns att se på Amazon Prime Video.

NÄSTA ARTIKEL