Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sagan om ringen

Lord of the Rings - så mycket kommer första säsongen att kosta!

  • Amazon Prime
Sofia Olovsson | Nyhet
19 april 2021
Sofia Olovsson | Nyhet
19 april 2021

Den kommande Amazon-serien höjer sin budget och slår rekord.

Det finns nog ingen som missat att Sagan om ringen-filmerna ska få en spinoff-serie efter J.R.R. Tolkiens böcker. Amazon ligger bakom produktionen och budgeten inför Lord of the Rings är enorm.

Den kommande Sagan om ringen-serien kommer att utspela sig tusen år innan Sagan om ringen- och The Hobbit-filmerna. Vi kommer att få följa nya karaktärer som är bosatta i Midgård där de tvingas testa sina styrkor och bekämpa den ondska som vilar i skuggorna. 

Sagan om ringen
Den mytomspunna ringen.

Lord of the Rings-serien kommer spelas in i Nya Zeeland och The Hollywood Reporter skriver att budgeten för den första säsongen ligger runt 465 miljoner dollar, vilket innebär att den kommande serien blir den största tv-serien som någonsin skapats.

För att jämföra med Game of Thrones, som kostade ungefär 100 miljoner dollar per säsong, så finns det ingen tvekan på att Lord of the Rings kommer leverera ett stort och spännande utbud. 

Några av skådisarna vi kan förvänta oss att se i Lord of the Rings är Robert Aramayo, Tom Budge, Nazanin Boniadi och Owain Arthur

VIDARE LÄSNING:

Testa dina kunskaper i Sagan om Ringen-quizet.

 

NÄSTA ARTIKEL