Kodjo Akolor lämnar Good Luck Guys – hon tar över i säsong 3

Kodjo Akolor lämnar Good Luck Guys – hon tar över i säsong 3

  • Amazon Prime
Filmtopp
25 juni 2024 kl. 08:00

Kommer tillbaka i höst

Det blir en tredje säsong av Good Luck Guys på Prime Video, men utan Kodjo Akolor. Istället tar Kristina Petrushina över. Nya säsongen släpps i höst.

Elva kända influencers ska göra allt i sin makt för att överleva på en öde strand i Malaysia – utan tillgång till vare sig sociala medier eller bekvämligheter. Vad som helst kan hända och spelreglerna och utmaningarna blir hårdare i takt med att dagarna går. Det gäller att spela det sociala spelet rätt och att försöka vinna tävlingarna som kan vara både fysiskt och intellektuellt krävande för att ta sig hela vägen till final.

Nytt för i år är att den tredje säsongen frontas av Kristina ”Keyyo” Petrushina som tar över programledarrollen efter Kodjo Akolor.

”Jag är hedrad och glad att ha fått leda årets Good Luck Guys Sverige och följa våra härliga deltagare. Att få se våra kära influencers kämpa mot både naturens krafter och sina egna bekvämlighetszoner är något jag ser fram emot. Som tittare kan man vara beredd att både höja på ögonbrynen och dra på smilbanden flertalet gånger. Packa myggsprayen och häng med, det blir ett otroligt äventyr!”, säger Petrushina i ett pressmeddelande.

Kristina Petrushina står på en strand i Good Luck Guys säsong 3
Kristina Petrushina tar över som programledare för "Good Luck Guys". Foto: Prime Video

De tävlar i Good Luck Guys säsong 3

Lag Rosa - Alex D’Rosso, 33, och Katrin Zytomierska, 47

Katrin Zytomierska, influcenser och entreprenör bildar lag med Alex D'Rosso. Han är känd realityprofil från både Ex on the Beach och Paradise Hotel. De två har aldrig träffats före sin medverkan i Good Luck Guys – deras första utmaning blir att komma överens.

Lag Orange -  Elov, 35, och Benny, 34

Artistduon Mattias ”Elov” Elovsson och Oscar ”Beny” Kilenius satte Epadunk på musikkartan med jättehiten Bubbel på balkongen. 2023 blev duon rikskända när de deltog i Melodifestivalen med Raggen går.

Lag Blå - Anna Pankova, 27, och Kristian Täljebladh, 33

Gifta paret som båda är populära influensers. De blev kända i Paradise Hotel och vet allt om paktande och spel men ingenting om hur man klarar sig i djungeln.

Good Luck Guys
Sara Bolay och Elin "Woodie" Skog ska klara sig utan bekvmäligheter i "Good Luck Guys". Foto: Prime Video

Lag Röd - Sara Bolay, 31, och Elin “Woodie” Skog, 26

Duon är välkända realityprofiler från Ex on the Beach. Förra året åkte de ut ur Good Luck Guys på en bitter fjärdeplats. De är tillbaka i djungeln i säsong 3 för att ta revansch!

 

Lag Gul - Oliver Kastell, 21, och Christian Skogsgårdh, 23

Influenser-duo som båda är bland de största kreatörerna på TikTok i Sverige. Tillsammans har de cirka 650 000 följare.

Lag Lila - Frida Jernspets, 22 – solo

Hon tävlar som enmanslag, för första gången i Good Luck Guys, någonsin. Frida är känd från TikTok, hon startade sitt konto 2019 och blev snabbt populär. Idag har hon över 440 000 följare.

"Good Luck Guys" har premiär den 25 oktober på Prime Video.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL