Organiserat kaos i finalen av Bingo & Julia – bråk om hoppborg på förlovningsfesten

Organiserat kaos i finalen av Bingo & Julia – bråk om hoppborg på förlovningsfesten

  • Amazon Prime
Moa  Andersson
29 september 2023 kl. 17:09

Bingo och Julias stora förlovningsfest: "Det är inte lika kul längre"

I finalavsnittet får tittarna uppleva ett minst sagt organiserat kaos, när 40 inbjudna gäster plötsligt blir 200 stycken. Är en hoppborg verkligen prioriterad då? Om du frågar Bingo Rimér är svaret JA!

Varning för spoilers. Texten innehåller händelser ur dagens (29 september) avsnitt av "Bingo & Julia".

I dag bjuds det in till ordentlig fest i säsongens sista avsnitt av Bingo & Julia på Prime Video. Det har blivit dags för den stora förlovningsfesten och allas olika önskemål ska försöka uppfyllas. Om du frågar Bingo Rimér blir svaret "ja" om en hoppborg verkligen prioriteras.

Organiserat kaos i finalen av Bingo & Julia – bråk om hoppborg på förlovningsfesten
Julia Franzén. Foto: Prime Video

"Hur fan ska vi lösa detta?"

Parets förlovningsfest kommer att äga rum på Bingos ö ute i skärgården och tanken är att de ska bjuda vänner och familj från närmsta kretsen. Julia Franzén förklarar att det är hon som vill skriva listor, följa dem och bocka av punkt för punkt. Bingo vill strukturera planeringen på ett annat sätt och en konflikt uppstår mellan paret. Han vill skriva ut en karta och markera vart de ska befinna sig. 

– När vi bestämde oss för att ha en fest så var det väldigt roligt, gud vad kul att ha en fest. Men sedan när vi kommer närmre allt som måste fixas, då är det inte lika kul, säger Bingo.  

Originalplanen var att 40 personer skulle bjudas på festen, maximum 50 personer. Men nu ska helt plötsligt 200 personer delta, frågan är hur Bingo och Julia ska lösa det. De började bjuda in olika gemenskaper, men plötsligt frågade gäster om de får ta med sina barn, vilket de såklart ska få göra.

– Då gick vi in i inbjudningsprogrammet och ändrade till att man får ta med +5. Till en början blev jag glad att så många fler plussades på, men när det började närma sig över 200, tänkte jag "hur fan ska vi lösa detta", menar Julia.

Organiserat kaos i finalen av Bingo & Julia – bråk om hoppborg på förlovningsfesten
Foto: Prime Video

Hoppborg på årets stora förlovningsfest – uppskattas inte av alla

När Katrin Zytomierska, mamman till Bingos barn, är och fönar håret passar Bingo på att börja blåsa upp en hoppborg till festen. Hon vill inte ha en hoppborg på tomten och ute i skärgården, det förstör hela stämningen. Det finns enligt Katrin ingen logik i att ha en hoppborg på en förlovningsfest. Plötsligt får hon syn på vad Bingo håller på med.

– Jag kommer absolut inte hoppa i hoppborgen, jag kommer inte bada i poolen, jag kommer inte bada i havet, jag kommer inte göra någonting av alla aktiviteterna, säger Katrin.

Bingo tycker att en hoppborg är en strålande idé för den stora förlovningsfesten. Katrin menar att det för det första ser hemskt ut, och för det andra så kommer inga barn. 

Missa inte säsongsfinalen på Amazon Prime Video när Bingo och Julia tar sig an utmaningen att ordna årets förlovningsfest ute i Stockholms skärgård. 

NÄSTA ARTIKEL