Hell of a Date med Jerka Johansson – ny svensk actionserie till Prime Video

Hell of a Date med Jerka Johansson – ny svensk actionserie till Prime Video

  • Amazon Prime
Filmtopp
03 oktober 2023 kl. 12:53

Hanna Alström och Erik "Jerka" Johansson i Prime Videos svenska satsning

I dag bekräftar Prime Video att inspelningen av deras första svenska actionserie har påbörjats. Serien har arbetstiteln "Hell of a Date" och i rollerna kommer vi se bland andra Erik "Jerka" Johansson och Hanna Alström.

Stjärnspäckad svensk actionserie kommer till Prime Video

Prime Video kan i dag meddela att inspelningen av den svenska actionserien Hell of a Date (arbetsnamn) har påbörjats.

Serien, som spelas in i Stockholm, är regisserad av den danske regissören Milad Avaz och i rollistan återfinns Erik “Jerka” Johansson (Länge leve Bonusfamiljen), Hanna Alström (Kingsman: The Golden Circle), Adam Pålsson (Innan vi dör), Alba August (Unga Astrid), Valter Skarsgård (Beck) och Nina Zanjani (Älska mig).

Hell of a Date med Jerka Johansson – ny svensk actionserie till Prime Video
Foto: Prime Video.

Detta är Hell of a Date med Erik "Jerka" Johansson och Hanna Alström

Hell of a Date är en spännande, actionfylld serie som utspelar sig i den svenska politikens och journalistikens värld. Ett sabotage mot en gasledning, följt av mystiska strömavbrott gör att Sverige står inför en olycksbådande vinter. Änklingen Arthur (Johansson) blir motvilligt inkallad att hjälpa sin kollega, den berömda journalisten Cristina (Zanjani), som börjat ifrågasätta mediernas nyhetsflöde.

Med polisen och andra mäktiga personer hack i hälarna, blir Arthur Cristinas partner-in-crime och får uppleva hans mest galna och farligaste dag någonsin. Det enda problemet är att Arthur har en dejt med Mille (Alström) och för att inte väcka några misstankar måste dejten fortgå som planerat. Serien är en gripande, rolig och kärleksfull historia som har något viktigt att berätta: hur vi människor tar oss an förändring.

Då kommer Hell of a Date till Prime Video

Serien är producerad av Drive Studios (en del av Nordisk Film) och skriven av Milad Avaz, Jacob Katz Hansen och Anna Neye. Maj-Britt Landin är exekutiv producent och Christian Potalivo är producent. Fler detaljer och den kompletta rollistan kommer att presenteras vid ett senare tillfälle.

"Hell of a Date" kommer att lanseras exklusivt på Prime Video under 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL