Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Good Omens säsong 2 på väg till Amazon Prime

Good Omens säsong 2 på väg till Amazon Prime

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 juni 2021

Hyllade fantasykomedin tillbaka i produktion.

Amazon Prime Videos originalserie "Good Omens" med flera internationella stjärnor är äntligen på väg tillbaka. Seriens andra säsong spelas in senare i år på Skottland.

MER LÄSNING:

Recension – Good Omens (säsong 1)

Bästa filmerna och serierna på Amazon Prime 2021

Många är vi som väntat på besked kring seriens framtid. Nu kan vi äntligen dela med oss av nyheten att Good Omens säsong 2 kommer till Amazon Prime Video. De sex nya avsnitten börjar spelas in senare i år på Skottland.

I den nya säsongen återser vi de prisbelönta skådespelarna Michael Sheen och David Tennant i rollerna som ängeln Aziraphale respektive demonen Crowley.

Good Omens säsong 2

Spännande med fortsättningen är serien, som pitchats in som miniserie, trotsar sina naturlagar genom att komma tillbaka med en ny säsong. Den här gången har manusförfattarna dessutom fått hitta egna vägar att ta berättelsen vidare. Detta eftersom den första säsongen avhandlar hela sin föregångare, boken av Neil Gaiman och Terry Pratchett

Det är ännu inte känt när Good Omens säsong 2 landar på streamingtjänsten, men vi vågar tro på att det sker under 2022. När serien återvänder blir det högst spännande för fansen.

NÄSTA ARTIKEL