Eddie Murphy skriver på för 3 nya filmer med Amazon

Eddie Murphy skriver på för 3 nya filmer med Amazon

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
23 september 2021 kl. 12:09

Murphy fortsätter samarbetet med Amazon.

Amazon Studios meddelar att de har säkrat storstjärnan Eddie Murphy för tre kommande filmer. Han kommer dessutom arbeta med att utveckla filmprojekt för Studios och Amazons streamingtjänst Prime Video.

Tidigare i år var Eddie Murphy aktuell på Amazon Prime Video med En prins i New York 2. Trots att filmen fick blandad kritik var den en storsuccé för streamingtjänsten, som säger att filmen bland annat hade årets hittills starkaste öppningshelg på deras plattform. Nu kan Amazon Studios rapportera att de fortsätter sitt lyckade samarbete med Murphy.

RECENSION: En prins i New York 2

Det nya samarbetet innebär att Murphy kommer att medverka i tre Amazon Studios-filmer och att han kommer att arbeta med att utveckla filmprojekt för dem och Prime Video.

– Eddie är en legendar både framför och bakom kameran, säger Jennifer Salke, head of Amazon Studios, i ett pressmeddelande. Med sin obestridbara komiska och dramatiska begåvning levererar han genomgående underhållande, originella berättelser och karaktärer till publik runt om i världen, fortsätter Salke.

Murphy har genom åren gjort sig ett namn som både en enastående komiker och för sina skådespelarinsatser. De senaste åren har han varit aktuell med filmer som En prins i New York 2 och Dolemite Is My Name. Utöver projekten som kommer med hans fortsatta samarbete med Amazon, så har han även flera övriga filmprojekt i sin pipeline, bland annat Snuten i Hollywood 4.

LÄS OCKSÅ: Bästa filmerna och serierna på Amazon Prime Video

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL