Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dramathrillern Angela Black till Sverige

Dramathrillern Angela Black till Sverige

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 juli 2021

Av skaparna bakom "Fleabag och Liar".

Den psykologiska dramaserien Angela Black med Golden Globe vinnaren Joanne Froggat från "Liar" och "Downton Abbey" kommer exklusivt till Sverige och Norden.

MER LÄSNING:
Angela Black är skriven av Emmy och Golden Globe vinnarna Harry och Jack Williams (Liar, Fleabag) och handlar om Angela Black (Joanne Froggatt) som till synes lever ett idylliskt liv i ett vackert hus i en av Londons förorter. Hon har två vackra och karismatiska söner, en hårt arbetande make vid namn Olivier (Michiel Husman) och på dagarna arbetar hon som volontär på ett hundhem. Men, under fasaden döljer sig ett mörker, våld i hemmet. Angela är fångad i en relation som hon inte kan fly men från ingenstans dyker Ed (Samuel Adewunmi), en privatdetektiv som berättar om Oliviers mörka hemligheter.
 
Handling: När Angela får reda på några hemska sanningar om sin make blir hon överväldigad. Kan hon verkligen lita på Ed? Kan hon lämna sitt gamla liv bakom sig och äntligen göra sig fri från Olivier? Genom ett enda möte förvandlas Angelas liv och hon kastas in i en värld av mörka hemligheter där hon riskerar allt hon håller kärt när hon kämpar mot den man som förtryckt och plågat henne under större delen av hennes liv.
 
Serien har sin premiär senare i år.
NÄSTA ARTIKEL