Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bingo & Julia – allt om Bingo Rimér och Julia Franzéns realityserie

Det här är Bingo & Julia – Bingo Rimér och Julia Franzéns realityserie

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juli 2023

Kändisprofilerna gör realityserie på Prime Video – då kommer den

Prime Video fortsätter att satsa på svenskt, framför allt reality. Näst ut på streamingtjänsten är realityserien "Bingo & Julia", som ger oss en unik och intim inblick i liven hos kändisprofilerna Bingo Rimér och Julia Franzén.

Bingo Rimér har under många år varit en av Sveriges mest välkända kändisfotografer och Julia Franzén har blivit ett bekant namn hos svenska folket med sin medverkan i tv-program som Robinson och Bachelorette, samt genom sin popularitet på sociala medier.

Bingo och Julia har varit ett par sedan början av 2022 och har sedan dess synts tillsammans i flertalet officiella sammanhang – och nu kommer de snart ut med en gemensam realityserie på Prime Video.

Det här är Bingo & Julia – Bingo Rimér och Julia Franzéns realityserie
Screenshot från Nyhetsmorgon/TV4. Foto: Prime Video.

Detta är Bingo & Julia – den nya realityserien med Bingo Rimér och Julia Franzén

Tidigare i sommar avslöjade Bingo Rimér och Julia Franzén i Nyhetsmorgon TV4 att de snart kommer att synas i realityserien Bingo & Julia på streamingtjänsten Prime Video. Serien kommer att följa kändisparet i deras liv och det utlovas en intim inblick i ett vardagsliv kantat av såväl skratt som irritation.

– När vi fick frågan kändes det väldigt självklart, och för mig tycker jag att det är nästa steg liksom. Att man ska få följa våra liv, säger Julia Franzén i Nyhetsmorgon. Vi har ju delat med oss väldigt mycket av våra familjer på våra sociala medier, och om oss. Men nu känns det som att nu kommer folk få en djupdykning in och få väldigt mycket mer.

Bingo håller med sin partner och hävdar att det var lika självklart för honom:

– Jag har ju alltid dokumenterat precis allt som händer.

Bingo & Julia – allt om Bingo Rimér och Julia Franzéns realityserie
Screenshot från Nyhetsmorgon/TV4. Foto: Prime Video.

Duon berättar också att ett stort fokus kommer kretsa kring deras familjekonstellationer. För Bingo innebär det att några av hans ex kommer att medverka, bland andra Katrin Zytomierska. Bingo nämner även att hennes ex i sin tur, Alexander Schulman, också kommer att finnas med på ett hörn.

– Katrin är väl alltid skeptisk först, men nu är hon nog positiv också, skämtar Julia om Katrin Zytomierskas medverkan.

Det utlovas mycket utrymme i realityserien för just Katrin Zytomierska.

– Jag är definitivt den perfekta exfrun, får vi se Katrin säga i ett klipp från Bingo & Julia.

Då kommer Bingo & Julia till Prime Video

Prime Video beskriver realityserien som "en djupdykning i Bingo Rimérs och Julia Franzéns underbara, händelserika och actionfyllda lyxliv", med en inblick i deras tillvaro i Stockholm, Marbella och Jämtland, samt deras "varma och något galna familjeliv".

Nu i juli har Prime Video bekräftat att realityserien har premiär på streamingplattformen den 25 augusti 2023.

Realityserien blir inte första gången som Bingo Rimér och Julia Franzén syns i en av Prime Videos satsningar. Paret var också med i Danny Saucedos prank-program Ägd av Danny. I ett av avsnitten lurades Julia av Danny och Bingo, som med ambitiösa metoder fick henne att tro att hon kommunicerade med en hund.

NÄSTA ARTIKEL