Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Danska komedifilmen Virgins From Space finns nu på Prime Video

Danska komedifilmen Virgins From Space finns nu på Prime Video

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 september 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 september 2023

Livet förändras när Allan från rymden dyker upp

Dansk sci-fi-komedi, är det något som kan kännas lockande som helgens film? Då är det bara att bege sig till Prime Video, som i dag gett svensk streamingpremiär åt "Virgins from Space".

En dansk ungdomskomedi med inslag av sci-fi, det är vad du har möjligheten att kasta dig över på Prime Video. I Virgins From Space ("Jomfruer fra rummet") bjuds vi på typisk sexfokuserad tonårshumor med en hel del unika inslag.

Handlingen i filmen kretsar kring de två vännerna Gustav och Buller, som närmar sig slutet av sin gymnasietid. Som så många andra hormonstinna tonåringar kretsar dessa två outsiders tankar ofta kring sex. Att göra verklighet av tankarna känns dessvärre som ett ganska så avlägset koncept. Men när snygge Allan plötsligt dyker upp i deras liv förändras allt – inte minst med tanke på att han är en rymdvarelse.

Danska komedifilmen Virgins From Space finns nu på Prime Video
Foto: Prime Video.

Premiär för Virgins From Space på Prime Video

Du kan streama nya Virgins From Space på Prime Video från och med i dag, den 9 september. Filmen klockar in på lättsmälta 86 minuter och är perfekt för den som vill se något som kan locka till skratt med nordisk inramning – men som också skiljer sig från mycket annat på den nordiska marknaden.

Virgins From Space är skriven av Thomas Glud och regisserad av Peter Molde-Amelung. I de tre huvudrollerna hittar vi Albert Rosin Harson (Gustav), Milo Campanale (Buller) och Tobias Stelzner (Allan).

Filmen har sedan tidigare funnit tillgänglig att hyra/köpa på diverse plattformar, men finns nu även att streama på Prime Video för tjänstens abonnenter.

NÄSTA ARTIKEL