Danny Saucedo är tillbaka med nya pranks – Joakim Lundell prankas i premiären

Danny Saucedo är tillbaka med nya pranks – Joakim Lundell prankas i premiären

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
20 oktober 2023 kl. 15:10

Ägd av Danny är tillbaka på Prime Video – premiär i dag

Danny Saucedos "Ägd av Danny" är tillbaka på Prime Video med nya pranks. Den andra säsongen har premiär i dag och Joakim Lundell är först ut att prankas.

I dag, den 20 oktober, är Danny Saucedos "Ägd av Danny" tillbaka på Prime Video med sin andra säsong. Nu ska nya kändisar och intet ont anande folk på gatan falla offer för nya hyss som artisten hittar på, ibland med hjälp från oväntat håll.

Snart kommer Ägd av Danny säsong 2 – här är alla kändisar som prankas
Foto: Prime Video.

Joakim Lundell prankas i premiären av den andra säsongen av Ägd av Danny

Kristallen-nominerade Ägd av Danny återvänder i dag till Prime Video med nya avsnitt, och denna gången har streamingtjänsten utlovat ännu galnare upptåg än de redan gränslösa spratten vi fick se i den första säsongen. Premiärdagen till ära har två (av totalt sex) avsnitt gjorts tillgängliga att streama.

I det allra första avsnittet är det Jonna och Joakim Lundell som dragits in i Dannys prank-maskineri. För Jonnas del handlar det om att hjälpa Danny blåsa tv- och numera skräckfilmsprofilen Joakim Lundell. Paret har under lång tid arbetat flitigt med sitt drömhus, men när det nu närmar sig att bli färdigställt slänger Danny in en sista (påhittad) utmaning – en vikingaskatt i trädgården som kan tvinga dem till att riva hela huset.

Samir Badran får revansch efter förra säsongens mardröm

I det andra avsnittet är det ett av förra säsongens offer, Samir Badran, som får chansen att vara på "rätt" sida av ett prank denna gången. Samir och Danny tar sig an att lura Viktor Frisk, den andra halvan av artistduon Samir och Viktor. Viktor är inställd på att han och Samir ska göra en spelning i Stockholms idylliska skärgård, när saker och ting tar en fart- och actionfylld vändning som involverar snabba båtar, pengar och poliser.

"Ägd av Danny" säsong 2 består av totalt 6 avsnitt på 25 minuter vardera. Nya avsnitt släpps på fredagar.

NÄSTA ARTIKEL