Då kommer Expats – Nicole Kidmans nya serie på Prime Video

Då kommer Expats – Nicole Kidmans nya serie på Prime Video

  • Amazon Prime
Filmtopp
03 oktober 2023 kl. 17:10

Spikat premiärdatum för Prime Videos stora dramasatsningar

Prime Video har presenterat ett spikat premiärdatum för en av sina kommande stora dramasatsningar. Serien det rör sig om är "Expats" med Nicole Kidman i en av huvudrollerna.

Expats med Nicole Kidman – miniserie i sex delar

"Expats" är en kommande miniserie som utspelar sig i ett pulserande och tumultartat Hong Kong under 2014. Dramaserien följer de tre kvinnorna Margaret (Nicole Kidman), Hilary (Sarayu Blue) och Mercy (Ji-young Yoo), vars öden korsas efter en plötsligt familje tragedi. Serien utforskar privilegier och hur det kan påverka vad som händer när gränsen mellan offer och skuld suddas ut.

Vid sidan av de tre huvudrollsinnehavarna ser vi även skådespelare som Brian Tee och Jack Huston m.fl. Miniserien är skapad, regisserad och skriven av Lulu Wang (The Farewell) och är baserad på den bästsäljande romanen The Expatriates av Janice Y. K. Lee.

Då kommer Expats – Nicole Kidmans nya serie på Prime Video
Foto: Prme Video.

Då kommer Expats till Prime Video

I dag har Prime Video avslöjat att den sex delar långa miniserien kommer att ha premiär på streamingtjänsten den 26 januari 2024.

Skaparen Lulu Wang producerar även serien med Daniele Melia för Local Time. Nicole Kidman är exekutiv producent för dramaserien tillsammans med Per Saari och manusförfattaren Alice Bell för Blossom Films. Övriga exekutiva producenter är Therese Park för Capita Productions och Stan Wlodkowski.

Utöver Wang och Bell har även Vera Miao, Gursimran Sandhu och Janice Y. K. Lee arbetat som manusförfattare för serien.

NÄSTA ARTIKEL