Då har realityserien Girls of Oslo premiär på Prime Video – se trailern här

Då har realityserien Girls of Oslo premiär på Prime Video – se trailern här

  • Amazon Prime
Filmtopp
11 oktober 2023 kl. 11:10

Nordisk realityserie intar Prime Video i november

I ett pressmeddelande som Filmtopp har tagit del av, presenterar Amazon Prime Video premiärdatumet för sin nya realityserie "Girls of Oslo". De delar även med sig av en trailer.

I realityserien Girls of Oslo följer vi fyra nordiska influencers från Norge som släpper in tittarna till deras extravaganta men samtidigt hårt krävande vardagsliv. I ett pressmeddelande som Filmtopp har fått ta del av delar Amazon Prime Video med sig av ett premiärdatum och trailer för produktionen.

Då har realityserien Girls of Oslo premiär på Prime Video – se trailern här
Foto: Amazon Prime Video.

Detta händer i Girls of Oslo

Den nya serien består av sammanlagt sex stycken avsnitt. Så här lyder det synopsis som Amazon Prime Video delar med sig av: 

I "Girls of Oslo" får vi följa Anniken Englund Jørgensen, Nora Haukland, Sophie Elise Isachsen och Isabel Raad – Norges största influencers – i deras spännande, lyxiga och ibland krävande liv. Det kommer att bjudas på en exklusiv inblick i tjejernas liv, med allt från glamourösa event till vardagsrutiner. Vi kommer dessutom att få bevittna både toppar och dalar när influencerprofilerna på ett imponerande sätt navigerar genom mode-, skönhets- och sociala medie-världen. Livet bakom kameran präglas inte alltid av champagne och rosor – tjejerna kommer att möta tuffa utmaningar på vägen, från att hantera näthat till personliga relationer offentligt. Trots att de kommer från olika bakgrunder och har olika förhållningssätt till sitt arbete, delar de en stark lojalitet till varandra och en vilja att använda sina plattformar för ett gott syfte – åtminstone för det mesta.

Se trailern för "Girls of Oslo" här:

Då har Girls of Oslo premiär i Sverige

Filmtopp kan meddela att Girls of Oslo har premiär den 3 november på Prime Video i Sverige. Säsongen består som vi nämner ovan av sex stycken halvtimmeslånga avsnitt. Tre stycken av dem kommer att släppas när den har premiär, och därefter släpps det ett nytt varje fredag.

Filmtopp rekommenderar fler nordiska realityserier på Prime Video

Vill du inte vänta på Girls of Oslo för att lätta på ditt reality-begär? Streamingtjänsten har de senaste åren släppt flera populära realityserier värda att ge en chans. Bland dessa har vi prankserien Ägd av Danny, tävlingsinriktade Good Luck Guys, humorprogrammet LOL: Skrattar bäst som skrattar sist och, naturligtvis, Bingo & Julia. Den sistnämnda är deras senaste stora succé. 

Svensk reality på Prime Video

Här hittar du de senaste realitynyheterna hos oss på Filmtopp. 

NÄSTA ARTIKEL