Billie Eilish

Premiär för Swarm – Se Billie Eilish göra skådespelardebut

  • Amazon Prime
Eyla Runsten
Uppdaterad kl. 10:03 | Publicerad 17 mars 2023 kl. 09:03

Delar med sig av en scen ur serien på Instagram

Billie Eilish gör skådespelardebut i den nya serien "Swarm" och delar med sig ett av ett klipp på Instagram där hon spelar mot Dominique Fishback. Billie Eilish har varit med i musikdokumentärer och "The Simpsons"-kortfilmen "When Billie met Lisa" (2022), men detta är hennes första manusroll.

Sångerskan Billie Eilish, 21, har avslöjat att hon ska göra sin debut som skådespelare i den kommande serien Swarm (2023). Detta meddelade hon i ett inlägg på Instagram, där hon delade ett klipp från serien. I klippet från syns Eilish spela mot Dominique Fishback, 31, som spelar huvudrollen i serien. De två karaktärerna har ett intensivt samtal om en händelse på röda mattan.

Enligt Entertainment Tonight är Eilish en av flera kändisar som kommer att göra framträdanden i serien. Det är dock oklart vilken roll Eilish kommer att spela och hur mycket skärmtid hon kommer att få. Eilish har tidigare medverkat i flera musikdokumentärer och även spelat in rösten till sig själv i The Simpsons-kortfilmen When Billie met Lisa (2022), men detta är första gången hon ska spela en manusroll.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av BILLIE EILISH (@billieeilish)

Handlingen och skådespelare

Swarm är en ny thrillerserie som kommer att ha premiär på Prime Video i USA den 17 mars. Serien handlar om karaktären Dre, spelad av Dominique Fishback, som blir besatt av en världskänd popstjärna. Genom sin besatthet och ett oväntat trauma som involverar hennes syster Marissa, dras hon in på en mörk resa genom USA.

Serien beskrivs som en mörk och spännande berättelse som kommer att få tittarna att hålla andan. Förutom Fishback och Eilish kommer serien att ha flera kända ansikten som dyker upp, inklusive Paris Jackson, internetpersonligheten Rickey Thompson och skådespelaren Kiersey Clemons. Det är oklart när Swarm (2023) kommer att visas i andra länder, men med tanke på det imponerande ensemblen av skådespelare är det definitivt en serie som är värd att hålla ögonen på.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL