Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alla nyheter på Amazon Prime i augusti 2021

Alla nyheter på Amazon Prime i augusti 2021

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 juli 2021

Stor månad för Amazon Prime-prenumeranter!

Flera stora nyheter är på väg till Amazon Prime, som ser ut att runda av sommaren på bästa möjliga sätt.

MER LÄSNING:

I augusti månad släpper Amazon Prime flera spännande nyheter, där de tre nya serier är de stora händelserna på streamingtjänsten. Först ut är Cruel Summer, som är en ny satsning och psykologiska thriller. Vi får även se Big Little Lies-skaparnas nya serie med Nicole Kidman i en av huvudrollerna.

Se alla nyheter på Amazon Prime i augusti här!

Cruel Summer (säsong 1) – 6 augusti

Den 6:e augusti har den psykologiska thriller-serien Cruel Summer exklusiv premiär på Prime Video. Den utspelar sig under tre somrar på 90-talet. När en av de mest populära tjejerna försvinner förvandlas en till synes osynlig tjej till den mest populära i staden. Men så småningom blir hon den mest föraktade personen i hela USA.

I serien spelar Olivia Holt, Chiara Aurelia, Michael Landes, Froy Gutierrez, Harley Quinn Smith, Allius Barnes, Blake Lee, Brooklyn Sudano och Sarah Drew

Serien består sammanlagt av 10 avsnitt. Jessica Biel och Michelle Purple (The Sinner) medverkar som exekutiva producenter, tillsammans med skaparen Bert V. Royal (Easy A) och den exekutiva producenten och showrunnern Tia Napolitano (Grey's Anatomy, Station 19).

Modern Love (säsong 2) – 13 augusti

Den andra säsongen av Modern Love ger liv åt en rad olika berättelser om relationer, utmaningar och svek i åtta avsnitt. Serien skildrar kärlekens olika nyanser och är inspirerade av sanna händelser från New York Times-kolumnen med samma namn.

Serien ger oss en fortsätt stjärnspäckad uppsättning skådespelare, med namn som Gbenga Akinnagbe, Lucy Boynton, Tom Burke, Zoë Chao, Minnie Driver, Grace Edwards, Dominique Fishback, Kit Harington, Garrett Hedlund, Tobias Menzies, Sophie Okonedo, Zane Pais, Anna Paquin, Isaac Powell, Marquis Rodriguez och Lulu Wilson. Showrunnern John Carney är författare, regissör och verkställande producent för serien. 

Samtliga avsnitt har premiär på Prime Video fredagen den 13:e augusti. 

Nine Perfect Strangers (miniserie) – 20 augusti

Den efterlängtade dramaserien "Nine Perfect Strangers" har premiär den 20 augusti på Prime Video. Serien kommer i åtta delar och är producerad av teamen bakom Big Little Lies och Nicole Kidman och Melissa McCarthy i sitt allra första projekt tillsammans. Den är baserad på den australiensiska författaren Liane Moriartys bok med samma titel.

Handlingen utspelar sig på en hälso-resort. Nio stressade stadsbor åker dit med förhoppningen om att hitta inre lugn och en annan riktning i livet. Under tio dagar får de träffa Masha (Nicole Kidman) – en kvinna med uppdrag att väcka liv i deras kroppar och sinnen. De nio främlingarna har dock ingen aning om vad väntar dem.

De första tre avsnitten av "Nine Perfect Strangers" har premiär på Amazon Prime Video den 20:e augusti, därefter släpps nya avsnitt varje vecka. 

The Hunger Games (4 augusti)

The Hunger Games: Catching Fire (4 augusti)

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 (4 augusti)

The Hunger Games: Mockingjay Part 2 (4 augusti)

Evangelion 3.0+1.0: Thrice Upon a Time (13 augusti)

Mechanic: Ressurection (24 augusti)

Kevin Can F*** Himself – säsong 1 (27 augusti)

Saint Maud (29 augusti)

NÄSTA ARTIKEL