007: Road to a Million – här är den James Bond-inspirerade äventyrsserien

007: Road to a Million – här är den James Bond-inspirerade äventyrsserien

  • Amazon Prime
Filmtopp
05 oktober 2023 kl. 09:10

Prime Video släpper teaser för James Bond-serie

Den 5 oktober är "James Bond-dagen" – och med det passar Prime Video på att släppa en teaser trailer för sin kommande James Bond-inspirerade äventyrsserie "007: Road to a Million".

I dag presenterar Prime Video en första titt på det James Bond-inspirerade programmet 007: Road to a Million, med Brian Cox som "The Controller" – personen som styr de tävlandes öde i jakten på att vinna upp till 1 miljon pund. Nyheten droppar passande nog på det som har blivit James Bond-dagen, den 5 oktober.

007: Road to a Million – här är den James Bond-inspirerade äventyrsserien
Brian Cox är "The Controller". Foto: Prime Video.

Det här är 007: Road to a Million – ny James Bond-satsning från Prime Video

Prime Video börjar kapitalisera på sin del av James Bond-rättigheterna genom att sjösätta det nya programmet 007: Road to a Million, som är ett brittiskt äventyrs-tävlings-program i sällan skådad skala. I handlingarnas centrum hittar vi Brian Cox i rollen som "The Controller" – personen som har gömt tio frågor runtom i världen för de tävlande paren.

För att de tävlande ska kunna komma över frågorna måste de ta sig an James Bond-inspirerade utmaningar som är till för att pressa deras mentala och fysiska förmåga till max.

Varje fråga är ger chansen att vinna en ökande summa pengar, men det är bara vid ett korrekt svar man får ta upp jakten på nästa fråga – svarar man fel är resan över.

Se den första teaser-trailern för James Bond-inspirerade 007: Road to a Million här:

Snart premiär för 007: Road to a Million

I samband med teaser-släppet har Prime Video även presenterat ett officiellt premiärdatum för det ambitiösa programmet. I ett pressmeddelande avslöjar streamingtjänsten att 007: Road to a Million har exklusiv premiär på Prime Video den 10 november.

 

NÄSTA ARTIKEL