Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Amazon vill göra hård västern med Matthew McConaughey och Oldboys regissör

Amazon vill göra hård västern med Matthew McConaughey och Oldboys regissör

Axel Diedrichs | Nyhet
19 mars 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
19 mars 2019

Vi kan snart se mer västern med den Oscarsbelönade skådespelaren.

Foto: Matthew McConaughey i "Free State of Jones". Bluegrass Films.

Matthew McConaughey älskar att skita ner sig i sina roller – och snart kan han få göra sig smutsigare än någonsin. Enligt amerikanska medier är han favoritvalet att göra brutal västernfilm tillsammans med regissören bakom "Oldboy" och "The Handmaiden". 

Produktionsbolaget Amazon Studios har plockat upp ett nytt projekt, The Brigands of Rattlecreek. Filmen beskrivs som en "ultravåldsam thriller" och Amazon uppges nu vilja ha Oldboy-regissören Chan-Wook Park bakom rodret, och Matthew McConaughey i huvudrollen. För den som gillar västern och Chan-Wooks tidigare verk måste detta vara duo för bra för att vara sann.

Amazon har redan hittat sin manusförfattare, S. Craig Zahler, som skrivit Bone Tomahawk som frontas av Kurt Russell. De har även gjort klart med en spännande producent, Bradley Fischer som producerade Martin Scorseses succérulle Shutter Island. 

Att hoppa på detta projektet vore en guldbiljett för McConaughey som svalnat rejält på sistone med fyra raka floppar; GoldThe Dark TowerWhite Boy Rick och Serenity har alla misslyckats med att sälja många biobiljetter.

Vad känner du, vore en brutal västernfilm med Chan-Wook Park och Matthew McConaughey en dröm som går i uppfyllelse? 

NÄSTA ARTIKEL