Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Fallout

Amazon planerar Fallout-serie

Kristian Andersson | Nyhet
04 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
04 juli 2020

Den älskade spelserien kan dyka upp i nytt format.

Företaget Amazon köper upp rättigheterna till att göra TV-serie av den oerhört populära spelserien Fallout. Jonathan Nolan är klar som producent!

Fallout
Foto: Bethesda Game Studios.

Goda nyheter till alla spelälskare! Den populära spelserien Fallout kan bli TV-serie. Amazon har nämligen köpt upp rättigheterna och Jonathan Nolan ska producera tillsammans med sin hustru och medarbetare Lisa Joy, rapporterar Bethesda. Tillsammans har duons produktionsbolag Kilter Films legat bakom HBO-succén Westworld.

Jonathan och Lisa säger följande:

– Fallout är en av de bästa spelserierna någonsin. Varje kapitel i spelen är extremt fantasifulla och som kostat oss enormt mycket tid vi kunde spenderat på våra familjer och vänner. Så vi är otroligt exalterade över att få jobba med Todd Howard, och de andra briljanta galningarna på Bethseda, för att få liv i detta enorma, omstörtande och underhållande universum hos Amazon Studios.

Bathsedas exekutiva producent Todd Howard har också uttalat sig:

– Under de senaste decenniet har vi försökt oss på många vägar för att få se en filmatisering av Fallout. Det var tydligt från första gången jag pratade med Jonah och Lisa, för några år sedan, att de och teamet på Kilter skulle göra det rätt. Vi är enorma fans av deras arbete och skulle inte kunna vara mer exalterade över att få jobba med dem och Amazon Studios.

 

 

'

Vad säger du om en serie baserad på Fallout-spelen?

Scrolla vidare för fler nyheter!

NÄSTA ARTIKEL