Lyftet med Amanda Eliasson – Lag Nord vinner sin första tävling i Robinson

Amanda Eliasson om vem i Robinson hon helst hade duellerat mot

Axel Diedrichs
Uppdaterad 09 maj 2023 kl. 08:05 | Publicerad 02 maj 2023 kl. 10:05
ANNONS
ANNONS

... och det är inte Dennis

När Amanda Eliasson åkte ut ur "Robinson" fick hon ingen chans att hålla sig kvar i ett Öråd. Här berättar hon om vem hon helst hade duellerat mot.

Det har varit händelserika dagar i Robinson 2023 där vi fått se Lag Syd-medlemmar planera upp en läggmatch för att kunna skicka ut egna deltagare. Den av de som fick gå var Amanda Eliasson som nu är i Gränslandet

För att vara en så pass tongivande deltagare under säsongen finns det grund för att kalla Amandas utfall ett antiklimax, detta då hon inte fick chansen att möta någon i ett Öråd och kämpa sig kvar. I en intervju med Filmtopp berättar Amanda om vem hon helst hade duellerat mot ifall hon snarare hade åkt ut i ett Öråd.

Amanda Eliasson om vem i Robinson hon helst hade duellera mot
Foto: TV4.

Amanda Eliasson berättar om vem i Robinson 2023 som hon helst hade duellerat mot

När Amanda lämnade Robinson menar hon att det kändes för jävligt och som ett stort svek av de lagkamrater som gick bakom ryggen på henne:

– När vi är tillbaka på stranden så sitter jag bara och tänker “hatar de här personerna mig? Vad har jag gjort för att det ska bli så?”. De sitter i grupp och berättar för mig hur värdelös person jag är. De klagade till och med på hur jag hejade. Det här är inte värt 500 000 kronor. Fuck you guys, I’m out.

Man kan därför tro att Amanda Eliasson hade velat möta Dennis Johansson i ett Öråd då han orkestrerade planen som skickade ut henne, men när Amanda diskuterar saken med Filmtopp kommer hon fram till att det är någon annan hon helst hade duellerat mot: 

– Där och då hade jag inte velat möta någon. Eller, jo, kanske Erik så hade jag gjort en läggmatch, säger Amanda och förklarar vidare hur tankarna gick:

– Folk tycker det är osportsligt att göra så men den känslan jag hade i kroppen… det fanns ingenting i mig som ville vara kvar. 

Nu är Amanda som bekant i Gränslandet där hon återförenats med Dennis. Trots utfallet har hon varit tydlig om att hon vill komma tillbaka till "Robinson" som nu tagit sig till sin sammanslagning. Om Amanda återvänder får hon chansen att spela helt för sig själv, utan att behöva tänka på laget.

Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL