Amanda Eliassons kritik mot Robinson: "Att de lät Zeki härja som han gjorde..."

Amanda Eliasson kritiserar hur Robinson hanterade Zeki Demir

Filmtopp
Uppdaterad 06 maj 2023 kl. 07:28 | Publicerad 05 maj 2023 kl. 21:00

Missnöjd med hur länge produktionen lät honom "härja"

Amanda Eliasson från "Robinson" 2023 är inte glad i hur länge produktionen lät Zeki Demir hålla på med vad hon menar var "förtryckande dominans".

Det har varit många snackisar under Robinson 2023 och däribland en och annan skandalomsusad situation. Flera av dem går att koppla till deltagaren Zeki Demir som tidigt in på säsongen hamnade i verbalt bråk med Sanna Strand och senare i Gränslandet blev utslängd för att ha hamnat i slagsmål med Dennis Boelius. När Amanda Eliasson ger sin syn på det hela berättar hon om hur hon tidigt ville ta avstånd från Zeki och att produktionen borde ha klivit in för att stoppa honom tidigare.

Amanda Eliasson kritiserar hur Robinson hanterade Zeki Demir
Foto: TV4.

Amanda Eliassons kritik mot hur Robinson hanterade Zeki: "Att de lät honom härja..."

I en intervju med Filmtopp berättar Amanda Eliasson om hur hon reagerade på den omskakande situationen mellan Dennis Boelius och Zeki DemirTrots att det som hände mellan Dennis och Zeki inte fastnade på film, känner Amanda sig övertygad om att Zeki gjorde det han påstås ha gjort:

– Jag vet att han gjorde det. Jag pratade aldrig med Zeki, men trots att jag är blåögd så brukar min magkänsla väldigt sällan ha fel… de få sekunderna jag träffade honom så tänkte jag att det var något med honom som jag inte kunde sätta fingret på. Jag ogillade inte honom men jag ville ta avstånd. När jag fick höra hur han hade betett sig var jag förvånad, men kanske inte extremt förvånad, säger Amanda Eliasson till Filmtopp.

Vidare riktar Amanda viss kritik mot produktionen som hon menar borde ha agerat tidigare mot Zeki:

– Att de lät Zeki vara kvar och härja så länge som de gjorde var lite oskönt. Det där är en man som inte borde få publicitet, men som får det. Om några är på hans sida gör att jag tappar lite hopp om mänskligheten. Att folk kan se hans förtryckande dominans och känna “fan, bra kille”... usch.

Efter händelsen med Dennis fick Zeki gick deltagarnas sidor av historien isär, men som bekant fick den sistnämnde av dem lämna programmet och återvända hem till Sverige. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL