Älskad Farmendeltagare död – blev 68 år gammal

Älskad Farmendeltagare död – blev 68 år gammal

Filmtopp
09 februari 2024 kl. 15:02
ANNONS
ANNONS

Qristina Ribohn har gått bort

Den tidigare Farmendeltagaren Qristina Ribohn, en ikonisk figur i programmets historia, har dött, 68 år gammal.

Qristina Ribohn, känd bland annat för sin medverkan i "Farmen" 2001 har avlidit vid 68 års ålder. Tv-profilen avled i Karlshamn den 7 februari, rapporterar Sydöstran.

Det var i den första säsongen av den populära dokusåpan Farmen som Qristina Ribohn blev namnet på allas läppar. Den då 47-åriga profilen gjorde omedelbart avtryck i rutan med sin färgstarka personlighet och var en tydligt bidragande faktor till att svenska folket fick upp ögonen för programmet.

Än i dag, snart 24 år senare och 16 säsonger senare, ses hon fortfarande som en av programmets mer ikoniska deltagare.

Älskad Farmendeltagare död – blev 68 år gammal
Foto: TV4.

Efter "Farmen" fick svenska folket möjlighet att underhållas av Qristina i en rad andra realityprogram, såsom Fångarna på fortet, Baren, Club Goa och Realitystjärnorna på godset.

Hans Fahlén, som var programledare för den första säsongen av Farmen, har uttalat sig om Qristnas bortgång.

– Hon hade ett otroligt stort hjärta och var en omtänksam person. Den bilden kanske inte alla fick när hon var med i ”Farmen”, då var hon ju rak och burdus. Men det jag skulle vilja lägga till till dem som inte fick chansen att uppleva det, så var det hennes omtänksamhet och stora hjärta och funderingar på vad livet hade gett och tagit genom åren från henne, säger Fahlén, enligt Aftonbladet.

Qristina Ribohn blev 68 år gammal. Vila i frid.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL