Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Allt vi vet om kommande Black Adam

Allt vi vet om kommande Black Adam

Kristian Andersson | Nyhet
16 november 2019
Kristian Andersson | Nyhet
16 november 2019

Arbetet med filmen om DC:s klassiska skurk går framåt.

Vi har precis fått ta del av en poster till kommande superskurk-filmen "Black Adam", som kommer att ha sin premiär i den 22 december 2021, så vi får så snällt vänta.

Det är ingen mindre än Dwayne Johnson som i dagarna Twittrat och lagt ut den senaste postern. Han bekräftar där också att han kommer spela karaktären Black Adam ur DC universumet. Det är inget nytt att man vill ha Dwayne som superskurken, det har spekulerats kring detta i snart tio år, men äntligen kan vi bekräfta att han snart påbörjar inspelningarna.

Dwayne berättar följande:

– Denna roll kommer att bli så olik de jag brukar ta på mig och jag är tacksam över att jag får chansen.

Produktionsbolaget bakom filmen är Warner Bros ett bolag som Dwayne jobbat med ganska mycket under åren. Filmen produceras av Beau Flynn, Dany Garcia och Hiram Garcia

Black Adam är som sagt en karaktär ur DC universumet, faktum är att det är en ganska gammal karaktär som skapades redan 1945 och som var superskurk i Captain Marvel-tidningarna (inte att förväxla med Marvels hjälte med samma namn). Karaktären har samma superkrafter som Shazam!. Men när han säger Shazam förvandlas han till skurken Black Adam.

Undrar du vad Shazam står för så är de egenskaperna han har: Shus uthållighet, Herus snabbhet, Amons styrka, Zehutis visdom, Atons kraft och Mehens mod.

[embed]https://www.instagram.com/p/B42odCrFF42/?utm_source=ig_embed[/embed]

Den senaste tiden har vissa stora filmregissörer varit i blåsväder för att ha kritiserat superhjälte-filemerna, läs vår krönika om detta!

Är du taggad på Black Adam och tror du att Dwayne kan gestalta honom?

NÄSTA ARTIKEL