Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Allt du vill veta om Discovery+ nya uppgradering

Allt du vill veta om Discovery+ nya uppgradering

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 november 2021

Nytt utseende och nya funktioner

Den 7:e december gör Discovery+ en uppgradering av tjänstern. Det innebär nytt utseende samt nya funktioner, men också uppdatering av användarvillkor.

Discovery+ gör inom kort en uppdatering och på vissa enheter kommer du som använder tjänsten att märka av dem direkt. Bland annat kommer du att kunna skapa profiler, vilket gör det möjligt att begränsa innehåll för yngre tittare.

Ändringarna kommer först att införas på streamingtjänstens hemsida. Därefter kommer de att komma till mobilen, surfplattan, TV:n och andra de övriga enheterna. När uppdateringarna har genomförts kommer användaren att bli ombedd att logga in på var och en av de enheter som du använder Discovery+ på. Med andra ord vill du ha din e-postadress och ditt lösenord i beredskap. 

Inverkan på dina Favoriter och visningshistorik

Fram till dess att uppdateringarna är gjorda på dina enheter, kommer titlar du markerat som “Favoriter” och eventuella titlar du har i “Fortsätt titta” att temporärt inte att vara synkroniserade med vår webbtjänst. “Favoriter” kommer att byta namn till “Min lista” när dina enheter har uppdaterats.

Åtkomst till internationella konton

Om du har registrerat dig för ett gratiskonto i ett land och ett abonnemang i ett annat land med samma e-postadress kommer ditt gratiskonto att inaktiveras. Du kommer fortsatt att ha åtkomst till ditt Discovery+-abonnemang med dina existerande kontouppgifter.

Om du har registrerat dig för ett gratiskonto i mer än ett land med samma e-postadress kommer du endast att kunna logga in på kontot du skapade senast. Dina andra gratiskonton kommer att inaktiveras automatiskt.

Uppdaterade användarvillkor

Från och med den 7:e december för Discovery+ följande ändringar i deras användarvillkor: 

  • Förbättrar språket och strukturen för att säkerställa transparens, tydlighet och användarvänlighet.
  • Förtydligar dina rättigheter som kund.
  • Anger när och hur de kan komma att göra ändringar av deras tjänst eller villkor i framtiden.
  • Anger hur vi behandlar innehåll som du kan dela på Discovery+.

Den tillämpliga lag som villkoren baseras på kommer att ändras till lagarna i England och Wales. Detta kommer inte att begränsa något konsumentskydd som du kan vara berättigad till under tvingande lagstiftning i ditt land.

VIDARE LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL