Alla väntar på att Gunilla Persson ska bekräfta sitt Mello-deltagande

Alla väntar på att Gunilla Persson ska bekräfta sitt Mello-deltagande

Axel Diedrichs
14 november 2023 kl. 07:11

Än så länge knäpptyst från "The Gunilla"

Hollywoodfrun Gunilla Persson uppges vara klar för Melodifestivalen 2024. Nu fattas det bara att hon själv ska bekräfta uppgifterna.

Ryktet om hennes medverkan började tidigare under året när den svenska hollywoodfrun sågs tillsammans med dottern i en musikstudio. Sent i går kväll gick Aftonbladet ut med att Gunilla Persson kommer ställa upp i Melodifestivalen 2024 utan dottern Erika med en låt som fokuserar på hennes persona "The Gunilla". Låten som hon ska uppträda med uppges vara skriven av Fredrik Andersson som gjort flera låtar till tävlingen, däribland vinnarbidraget If I were sorry som framfördes av Frans

Alla väntar på att Gunilla Persson ska bekräfta sitt Mello-deltagande
Foto: Kanal 5.

Gunilla Persson har inte bekräftat sin medverkan i Melodifestivalen 2024

Men trots mängden detaljer tidningen delar med sig av är det många som har svårt att se att det faktiskt kommer bli av. Därmed återstår bara Gunilla Perssons eget bekräftande, vilket ännu inte har kommit. 

Enligt Aftonbladets källa kan det också dröja innan hon själv går ut med att hon ska vara med i programmet. Hon förväntas presenteras under en presskonferens som ska hållas den 1 december för att meddela samtliga deltagare under säsongen. 

Bland de akter som uppges vara klara har vi förutom Persson artister som Lasse Stefanz, Smash Into Pieces, Samir & Viktor, Lisa Ajax, Liamoo, Marcus & Martinus och Maria Sur.

"Melodifestivalen" 2024 kickar igång lördagen den 3 februari. Om vi får se Persson bekräfta sin medverkan innan produktionen gör det återstår att se.

NÄSTA ARTIKEL