Snart premiär för Parneviks All In! – ny realityserie med Mia och Jesper Parnevik

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i november 2023

Filmtopp
25 oktober 2023 kl. 12:10

Mycket reality när streamingtjänsten presenterar sina nyheter

Från Oscarsdramat "The Whale" till det nya realityprogrammet "Parneviks All In!". Här är alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i november 2023.

Amazon Prime Video fortsätter att satsa på eget nordiskt innehåll. I ett pressmeddelande får vi veta novembers nyheter. Då kommer en ny säsong av Good Luck Guys, norska Girls of Oslo och nya storsatsningen Parneviks All In!. Vidare släpper de en hel del drama med såväl egna som inköpta titlar.

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i november 2023

The Whale – 1 november 2023

I Darren Aronofskys The Whale spelar Brendan Fraser Charlie, en engelsklärare vars tid är på väg att ta slut. I ett sista försök till försoning försöker han återknyta kontakten med sin förlorade dotter och ställa saker till rätta. Med sitt stora hjärta och skarpa intellekt gör han sitt yttersta för att konfrontera djupt begravda sorger och den undertryckta kärlek som förföljt honom i årtionden. The Whale är ett kraftfullt, mänskligt drama som bjuder på mycket mer än bara mörker.

Girls of Oslo – 3 november 2023

Gör dig redo för att få följa några av Norges största influencers – Anniken Englund Jørgensen, Nora Haukland, Sophie Elise Isachsen och Isabel Raad – i deras spännande, lyxiga och ibland krävande liv i nya realityserien Girls of Oslo. Det kommer att bjudas på en exklusiv inblick i tjejernas liv, med allt från glamourösa event till vardagsrutiner. Vi kommer dessutom att få bevittna både toppar och dalar när influencerprofilerna på ett imponerande sätt navigerar genom mode-, skönhets- och sociala medie-världen. Livet bakom kameran präglas inte alltid av champagne och rosor – tjejerna kommer att möta tuffa utmaningar på vägen, från att hantera näthat till personliga relationer offentligt.

Invincible säsong 2 – 3 november 2023

Baserad på den banbrytade serietidningen skriven av Robert Kirkman, Cory Walker och Ryan Ottley, kretsar handlingen runt den 18-åriga Mark Grayson, som är precis som vilken annan kille som helst i hans ålder. Förutom det faktum att hans pappa är (eller var) den mäktigaste superhjälten på planeten. Fortfarande ärrad av Nolans svek från säsong ett, står Mark inför en mängd nya hot och kämpar med att återuppbygga sitt liv. Allt samtidigt som han slåss mot sin största rädsla – att bli som sin pappa utan att märka det. 

007: Road To A Million – 10 november 2023

Nio par, bestående av vanliga människor, släpps ut på ett episkt äventyr och ställs inför en rad James Bond-inspirerade utmaningar för att hitta frågor gömda runtom i världen – allt för en chans att vinna 1 miljon pund. “The Controller” (Brian Cox) är hjärnan bakom spelet och den som bestämmer vart paren ska gå, vad de måste göra och vilka frågor de ska besvara. För att få tag på frågorna måste paren ta sig an Bond-inspirerade utmaningar som pressar deras fysiska och mentala styrka till gränsen. Han övervakar varje pars resa och njuter av dramat som utvecklar sig under hans invecklade, genomtänkta och ofta hårda utmaningar.

Good Luck Guys säsong 2 – 10 november 2023

Förbered dig för det ultimata äventyret när Good Luck Guys återvänder för en andra säsong. Med Kodjo Akolor som programledare får vi följa sex influencerpar som ger sig ut på ett galet äventyr i Thailands vilda natur. Samtliga på jakt efter förmögenheter och rikedomar med en brinnande önskan att upptäcka sin inre hjälte. Se på medan deltagarna, som alla är vana vid storstadslivets lyx, får möta tuffa utmaningar som testar både deras fysiska och mentala styrka. Vilket blir det sista paret kvar?

The Nightmare – 17 november 2023

25-åringarna Mona och Robby har precis köpt sin första lägenhet, men strax efter att de har flyttat in får Mona våldsamma och intensiva drömmar. När grannparets nyfödda barn dör intensifieras mardrömmarna, och allt eftersom inser Mona att mardrömmarna inte är över när hon vaknar...

Bottoms – 21 november 2023

Bottoms är en uppfriskande, unik och galen komedi som handlar om två tjejer – PJ och Josie – som med målet att förlora sina oskulder till någon i cheerleadinglaget, startar upp en slagsmålsklubb. Deras bisarra plan fungerar. Klubben drar till sig uppmärksamhet och snart står skolans populäraste tjejer och slår ned varandra i självförsvarets namn. Men PJ och Josie finner sig snart i en svår situation, de behöver hitta en väg ut innan deras plan avslöjas.

Parneviks All In! – 24 november 2023

Följ ett av Sveriges favoritpar, Mia och Jesper Parnevik, i deras nya äventyrliga serie på Prime Video. Tillsammans tar de sig an stora drömmar, utmanar sina rädslor och tänjer på gränserna för att slutligen bocka av äventyr på deras bucket list. Det kommer att bli spännande, intimt, hett, roligt, tufft med mycket känslor. Tittarna kommer också att få följa Mia och Jesper i deras vardag, när de umgås med barn och vänner och några välkända profiler som Benjamin Ingrosso, Peter Forsberg med flera.

Övriga nyheter på Amazon Prime Video i november 2023

  • Romancero – 3 november
  • The Hunger Games-filmerna – 10 november
  • The Hurt Locker – 10 november
  • Twin Love – 17 november
  • The Woman King – 22 november
  • Elf Me – 24 november
  • Tina og Bettina – The Comeback – 24 november
NÄSTA ARTIKEL