Alla kändisar som gästar "Vilket Liv!" med Renée Nyberg 2023

Alla kändisar som gästar "Vilket Liv!" med Renée Nyberg 2023

Filmtopp
Uppdaterad 08 oktober 2023 kl. 18:28 | Publicerad 12 augusti 2023 kl. 15:00

Finbesök väntar i höst!

Den 3 september drar en ny säsong av "Vilket Liv!" med Renée Nyberg i gång. Här är de sex svenska kändisar som kommer att gästa programmet under säsongens gång.

Underhållningsprogrammet Vilket liv! med Renée Nyberg i spetsen är tillbaka i höst för att hylla några av Sveriges mest folkkära stjärnor. Sex svenskar från teatern och musikens värld ska hyllas för sina bidrag inom svensk populärkultur. Vilket liv! har säsongspremiär den 3 september på TV4 Play.

Alla kändisar som gästar "Vilket Liv!" med Renée Nyberg 2023
Foto: TV4.

Renée Nybergs gäster i "Vilket liv!" 2023

I Vilket liv! gör programledare Renée Nyberg djupdykningar i välkända svenskars liv. Huvudpersonerna i år är Lasse Berghagen, Niklas Strömstedt, Henrik Dorsin, Carola Häggkvist, Lena Endre och Claes Eriksson. Det blir sex helkvällar från Oscarsteatern i Stockholm med ikoniska och välkända svenskar som hyllas för sina karriärer och gärningar som sträcker sig över flera decennier och engagerar över generationsgränserna.

– Jag ser fram emot att få välkomna tittarna till en ny säsong av Vilket liv! där vi återigen ska hylla några av våra största artister, komiker och skådespelare. Jag kan utlova fantastiska helkvällar med många överraskningar, återföreningar, mycket humor, och magisk musik, säger Renée Nyberg som är programledare.

"Vilket Liv!" har säsongspremiär söndagen den 3 september på TV4 Play och TV4.

Programordning under säsongens gång: 

Henrik Dorsin

Carola Häggkvist

Lena Endre

Niklas Strömstedt

Claes Eriksson

Lasse Berghagen

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL