Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Alicia Vikander i avslutande förhandlingar om The Earthquake Bird

Alicia Vikander i avslutande förhandlingar om The Earthquake Bird

Kristian Andersson | Nyhet
23 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
23 mars 2018

Netflix vill se Alicia Vikander och Riley Keough i filmatiseringen av The Earthquake Bird.

Alicia Vikander
Alicia Vikander.

Alicia Vikander är i slutförhandlingarna om att medverka i Netflixs och Scott Frees filmatisering av Susanna Jones roman "The Earthquake Bird". Thriller-historien, om en ung tjej som misstänks vara skyldig till sin väns försvinnande, utspelas i Tokyo.

Den svenska Hollywoodstjärnan Alicia Vikander arbetar hårt. Den nya Tomb Raider, där Alicia spelar Lara Croft, går nu på bio och nu ser det ut som att vi får se henne i Netflixs nya satsning The Earthquake Bird.

Filmen ska regisseras av Wash Westmoreland och produktionen görs i ett samarbete mellan filmbolaget Scott Free och Netflix, vilket tyder på att vi kommer att få se filmen på Netflixs plattform.

The Earthquake Bird är en adaption av en thriller-roman skriven av Susanne Jones. Historien utspelas i Tokyo och handlar om en ung tjej som misstänks bära skulden till ett försvinnande av en jämnårig kompis. Vilka roller Vikander och Keought kommer att få är inte riktigt klart.

Inspelningarna av filmen kommer påbörjas i maj i Tokyo. Se vår intervju med Alicia Vikander för mer nytt om den svenska stjärnan.

Vad tror du om "The Earthquake Bird"?