Mardrömslik trailer till Alexander Skarsgårds skräckfilm Infinity Pool

Alexander Skarsgårds sexscener i nya filmen: "Ingen man har sugit på min tå innan"

09 mars 2023 kl. 10:03

Stjärnan kommenterar hajpade scenerna i "Infinity Pool"

I en intervju med tidningen Buzzfeed berättar Alexander Skarsgård om nya filmen "Infinity Pool" som hajpats av sina påstådda grova sexscener. Den svenska filmstjärnan går i god för att publiken får se "grafiska grejer".

Den omtalade skräckthrillern Infinity Pool handlar om ett rikt par som åker till ett lyxhotell på ön La Tolqa där en dödlig olycka avslöjar turistparadisets dolda hemligheter. Filmen som regisserats av Brandon Cronenberg innehåller flera sexscener, bland annat en orgie där en man suger på Alexander Skarsgårds tå. I ett samtal med Buzzfeed berättar Skarsgård att han har spelat in en hel del grova sexscener förut, men att Infinity Pool tar priset för den mest grova.

– Jag tror att inte att en man någonsin har sugit på min tå innan, på film, säger Skarsgård till Buzzfeed. Det var inte det galnaste vi gjorde i filmen. Det är minst sagt en hel del grafiska grejer. 

Skarsgård förklarar att de spelare in de grövsta senare på slutet av inspelningen för att alla inblandade skulle vara så bekväma som möjligt. Bortsett från att en man suger på hans tå, så finns det orgier och en ejakuleringsscen. Skarsgård fortsätter att berätta om scenen och förklarar att det inte var hans penis som syntes utan var en protes som han kallar för en bra "fejkpenis".

Medskådespelerskan Mia Goth, som vi sett i skräckfilmerna X och Pearl, ska ha blivit förvånad när hon läste manuset och tänkt att det var ganska vilda scener.

Alexander Skarsgårds sexscener i nya filmen: "Ingen man har sugit på min tå innan"
Alexander Skarsgård i "Infinity Pool". Foto: Elevation Pictures.

"Sprang runt naken i New York"

I intervjun med Buzzfeed levererade Skarsgård en rad minnesvärda citat. Utöver tåsugarutlåtanden skämtade han gott med kollegan Goth, och han bjöd på ett annorlunda svar när han fick frågan om hur förberedelserna inför filmen såg ut.

– Jag tog på mig ett hundhalsband i läder och sprang runt i East Village i New York City, för det är vad jag gör i filmen. Så förberedde jag mig. Jag sprang naturligtvis runt på alla fyra som en hund, säger Skarsgård skämtsamt (hoppas vi).

Då har Infinity Pool premiär i Sverige

Den nya filmen har redan gått upp på amerikanska biografer, och har överlag bemötts positivt. I synnerhet av kritikerna som enligt Metacritic ger den ett snittbetyg på 72/100. I Sverige kommer vi att få se filmen gå upp på bio den 24 mars.

Filmens officiella synopsis: 

På ett isolerat hotell, njuter James och Em av den ultimate semestern med fantastiska stränder, enastående personal och gassande sol. Men den förföriska och mystiska Gabi, får dem att våga sig utanför hotellområdet, där de plötsligt befinner sig i en kultur full av våld, hedonism och outsäglig fasa. En tragisk olycka ställer dem öga mot öga med nolltolerans mot brott: antingen blir man avrättad, eller, om man är så rik att man har råd med det, så kan man se sig själv dö istället.

NÄSTA ARTIKEL