Alexander Paynes nästa projekt blir en kriminalare för Amazon Studios?

Alexander Paynes nästa projekt blir en kriminalare för Amazon Studios?

Fredrik Edström
Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 15 mars 2018 kl. 10:03

"Downsizing"-regissören Alexander Paynes nästa projekt tycks bli en smula annorlunda.

Amazon Studios nästa projekt kommer att kretsa kring något så exotiskt som ilskna begravningsentreprenörer. Produktionsbolaget har nu ställt in siktet på vem de önskar ska regissera detta kriminaldrama  Oscarsbelönade Alexander Payne.

Det ska sägas rakt ut med en gång  undertecknad ogillade Paynes senaste film Downsizing något oerhört. Sällan har jag sett ett värre exempel på en film med identitetskris. Dock är jag stormförtjust i regissören som, utöver att ha regisserat en av mina favoritfilmer About Schimdt, är modig och tar kreativa risker. En egenskap som är guld värt. Nu tycks han, ännu en gång, tagit sig an ett intressant projekt.

Amazon Studios är i full gång med projektet The Burial, som beskrivs som en kriminaldrama. Filmen är baserad på sanna händelser och kretsar kring en lokal begravningsentreprenör som blir blåst av en gigant inom samma bransch. Givetvis blir det drama och en rättslig strid i bästa David och Goliat-manér. Nu rapporterar Deadline att Amazon har inlett förhandlingar med den Oscarsbelönade Payne för att axla regissörs-ämbetet.

Dessvärre kan inte vi på Filmtopp meddela något om releasedatum eller skådespelare i dagsläget då projektet just börjat ta form, men givetvis uppdaterar vi nyhetsflödet kring The Burial så fort fler nyheter landar.

Vill du se Alexander Payne bakom kameran för detta kriminaldrama The Burial?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL