AI har sagt sitt – så skulle South Park se ut i verkligheten

AI har sagt sitt – så skulle South Park se ut i verkligheten

Filmtopp
06 augusti 2023 kl. 12:00

Dags för en live action-version?

"South Park" har funnits sedan mitten av 90-talet, men vi har aldrig sett dem så här. Nu sprider sig AI-genererad versioner av hur de tecknade figurerna skulle se ut i verklighet som en löpeld över internet.

Matt Stone och Trey Parker producerade det första avsnittet av South Park redan 1997. Sedan dess har vi fått ta del av 326 avsnitt och en kritikerrosad långfilm. Dessutom har det blivit några TV-spel. Vad vi däremot inte har fått, är en live action-version av den älskade TV-serien.

Kanske är det just därför som så många reagerar så starkt på nya AI-genererade bilder på South Park-gänget, där till och med Mr. Garrison gestaltats som "en riktig" människa.

Mr Garison South Park AI
Mr. Garison spelad av… AI. Foto: Bilden är hämtad från ManMeetsMachine.

Att Hollywood älskar att göra remakes och nyversioner av gamla favoriter är välkänt, kanske är det dags att låta sig inspireras av dessa bilder på Eric, Stan, Kyle, Kenny, Chef, Mr. Garrison, Randy, Butters och Wendy som mänskliga karaktärer?

Bilderna delades först på Instagramkontot ManMeetsMachine, som specialiserar sig på att göra just AI-genererade versioner av olika personer, karaktärer och platser.

Några av reaktionerna på de AI-genererade bilderna

"Dessa är perfekta, men den sista bilden dödade mig. Jag kommer aldrig glömma det avsnittet", skriver en av kontots följare och hänvisar till en AI-generad bild på en fisk och Kanye West. Detta är en referens till det populära avsnittet "Fishsticks" från säsong 13.

"Butters ser ut som att han har mördat 7 eller 8 barn! 'Lu lu lu, jag har några inälvor'" skriver en annan följare.

Mest populära verkar versionen av Randy vara:

"Randy är bäst!"

"Randy är perfekt!!! Även Eric!"

"Randy behöver helt enkelt vara Ron Swanson", kommenterar en följare och hänvisar till Nick Offermans karaktär i komediserien Parks and Recreation (2009-2015).

"Randy ser ut som Pablo Escobar lol", skriver en annan.

Vi får helt enkelt se om någon av streamingtjänsterna (eller filmbolagen) bestämmer sig för att ta tag i saken och göra en live action-version av "South Park".

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL