Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Agents of S.H.I.E.L.D säsong 6 anländer sommaren 2019

Agents of S.H.I.E.L.D säsong 6 anländer sommaren 2019

David Lindahl | Nyhet
16 maj 2018
David Lindahl | Nyhet
16 maj 2018

Den sjätte säsongen kommer om ett år.

Agents of shields.
Foto: ABC Studios

Agents of S.H.I.E.L.D har hittills gått i fem säsonger när det sista avsnittet sänds den 18 maj i USA. Fortsättningen kommer att dröja ett år till då den sjätte säsongen väntas ha premiär sommaren 2019.

Tv-serien Agents of S.H.I.E.L.D började som en spinoff på Marvel-universumet. Syftet var att visa vad den hemliga organisationen faktiskt gör. Med Clark Gregg i huvudrollen som agent Phil Coulson har den snart gått i fem hela säsonger när det sista avsnittet sänds i USA den 18 maj.

Det var länge diskussioner om serien skulle fortsätta i en sjätte säsong. Tittarsiffrorna har enligt Screenrant minskat för varje säsong samtidigt som kvalitén har berömts. Nu har ABC bestämt att en sjätte säsong ska göras och den ska enbart innehålla 13 avsnitt. Premiären kommer dock att skjutas på till och med nästa sommar.

Med säsongsavslutningen nära och titeln "The End" på det sista avsnittet på den femte säsongen har det hintats om att någon av karaktärerna kommer att dö.

Marvel fortsätter att utöka sitt universum både på tv- och filmfronten. Superhjälten Captain Marvel ska få en egen film och Clark Gregg ska även där spela agent Phil Coulson.

Tittar du på Agents of S.H.I.E.L.D?