Ben Affleck tillbaka som Batman i The Flash

Ben Affleck tillbaka som Batman i The Flash

Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 16:07 | Publicerad 22 augusti 2020 kl. 12:08

"Han är väsentlig del av filmen."

Ben Affleck har gått med på att återvända för en till stöt som Batman. Både han och Michael Keaton kommer att spela karaktären i Andy Muschiettis kommande film "The Flash".

Ben Affleck i Batman v Superman: Dawn of Justice
Ben Affleck i Batman v Superman: Dawn of Justice. Foto: Warner Bros.

Vanity Fair släpper nyheten att vi får se Ben Afflecks Batman i kommande "The Flash" som släpps sommaren 2022. Vi får även se Michael Keaton, som spelade rollen på 80-och 90-talet, göra comeback.

Förra veckan ska regissören Andy Mushietti, som nu arbetar på kommande The Flash, ha skickat ett manus till Ben Affleck som nu tackat ja till att återvända som Batman. 

Muschietti berättar följande för Vanity Fair:

– Han är en väsentlig del av filmen. Relationen mellan Barry (The Flash) och Afflecks Wayne kommer att ge en känslomässig nivå som vi inte har sett förut. 

Ben Afflecks tid som Batman blir längre än många förväntat sig. Utöver Batman v Superman (2016) och Justice League (2017) ser vi honom också snart i Zack Snyder's Justice League

The Flash får vi också se en äldre Batman spelad av ingen mindre än Michael Keaton som gjorde rollen i Tim BurtonBatman (1989) och Återkomsten (1992). 

Arbetet på "The Batman" med Robert Pattinson i titelrollen kommer att fortsätta som planerat. Premiären landar 1 oktober 2021. 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL