Adam Sandler i Uncut Gems.

Adam Sandlers utmanande film knäckte Brad Pitt: ”Hade sådan ångest”

Karna Mahoney
28 april 2024 kl. 12:04

Pitt verkar vara ett stort fan av Sandler

Brad Pitt kan nog räknas som en av världens mest kända filmstjärnor. Men ibland ställer han sig åt sidan för att lyfta andra. I ett samtal med Adam Sandler hyllar han vännens ångestladdade film.

60-årige Brad Pitt är en väl etablerad skådespelare och filmproducent i Hollywood. Pitt har en gedigen karriär bakom sig och än idag är han aktiv inom filmbranschen. Som skådespelare är han känd för hitfilmer som Once Upon a Time in Hollywood, Fight Club och Mr. & Mrs. Smith. Som producent ligger han bakom filmer som Moonlight och 12 Years a Slave för att nämna några exempel. Han är också en stor entusiast och filmälskare i stort, och grottar gärna ner sig i många andras verk.

Adam Sandlers utmanande film knäckte Brad Pitt: ”Hade sådan ångest”
Adam Sandler i "Uncut Gems". Foto: Netflix.

Adam Sandler-filmen Brad Pitt anser vara fenomenal

Variety har ett segment som de kallar för ”Actors on actors” där de parar ihop två skådespelare som får intervjua varandra. 2019 var Brad Pitt aktuell med filmen Once Upon a Time in Hollywood och gjorde intervjun tillsammans med Adam Sandler som då var aktuell med filmen Uncut Gems. Under intervjun för Variety erkände Pitt för Sandler att han fick enorma stresspåslag och sådan ångest när han tittade på Sandlers film.

Uncut Gems är minst sagt en utmanande dramathriller att titta på. Med en ständig stress genom kameralinsen handlar filmen om den skuldsatta juveleraren Howard Ratner som bor i New York och som är villig att riskera allt för att hålla igång sitt företag och hålla sig själv vid liv. Genom Ratners sätt att leva i högrisksituationer så är det inte så konstigt att tänka att Brad Pitt blev stressad av filmen. Pitt gav ändå Sandler gott om beröm för filmen och kallade den fenomenal. 

– Den såg väldigt rolig ut att spela in, förutom panikscenerna, säger Brad Pitt om Uncut Gems under intervjun, som du kan se i sin helhet här:

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt. 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL