Nu på bio

Det senaste på biofronten!

9 to 5 får uppföljare med Dolly Parton

9 to 5 får uppföljare med Dolly Parton

Eric Diedrichs | Nyhet
29 juli 2018
Eric Diedrichs | Nyhet
29 juli 2018

Dolly Parton, Jane Fonda och Lily Tomlin återvänder i uppföljare till "9 to 5".

Jane Fonda, Lily Tomlin och Dolly Parton.
Jane Fonda, Lily Tomlin och Dolly Parton.9 to

80-talsklassikern "9 to 5" får uppföljare. Originalfilmens huvudrollsinnehavare, Dolly Parton, Jane Fonda och Lily Tomlin, är alla klara för att medverka. Fonda och Tomlin står som producenter.

Vi tycks inte kunna få nog av uppföljare och reboots. Nu är det officiellt att 80-talsklassikern 9 to 5 ska få en uppföljare. Komedin om tre arbetande kvinnor släpptes 1980 och nu, 38 år senare, ska en uppföljare förverkligas.

Det är Vanity Fair som rapporterar att Jane Fonda har samlat ihop gänget för en ny omgång av arbetsrelaterade hämndfantasier och uppror. Vidare berättar Fonda att hon och Lily Tomlin står som exekutiva producenter och att de båda, tillsammans med Dolly Parton, kommer att återvända i sina roller.

"Det är tråkigt att behöva säga att situationen är sämre idag", säger Fonda och hänvisar till trakasserier på arbetsplatser, och tillade att företag nu outsourcar sin arbetskraft. "Idag är en stor del av arbetskraften hyrd av ett utomstående företag, så vem klagar du hos om det dyker upp problem? Vem tar du upp striden mot?".

E.W. skriver också att filmen ska diskutera hur modern teknik har förändrat arbetsplatsens sociala och professionella dynamik. Exakt vad filmen kommer att handla om vet vi ännu inte.

Vad tror du om en uppföljare till "9 to 5"?