50 Cent sågar sin Expend4bles-poster: "WTF fick vi slut på pengar?"

50 Cent sågar sin Expend4bles-poster: "WTF fick vi slut på pengar?"

Emil Oscar Rasmussen
26 augusti 2023 kl. 18:00

Stjärnan uppskattar inte Expendables 4-bilden på sig själv

I september kommer stjärnspäckade "Expend4bles" och marknadsföringsmaskineriet är i full gång. Häromdagen släpptes en ny trailer och en rad karaktärsposters. En som inte var helt nöjd med postern på sig själv var 50 Cent, som frågade sig själv: "WTF fick vi slut på pengar?" på sociala medier.

Expendables-franchisen lever vidare. Snart är det dags för den fjärde delen i filmserien, Expend4bles, att inta biografer världen över. Som vanligt är franchisen fylld till bredden med välkända namn och lika välkända biceps. På rollistan den här gången hittar vi bland andra Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jason Statham, Megan Fox och 50 Cent.

Med ett premiärdatum som kryper allt närmare rullar marknadsföringen för filmen varm. För bara några dagar sedan dök exempelvis en sprillans ny, actionladdad trailer upp och det har även dykt upp nya posters med filmens huvudkaraktärer.

Det var dock inte alla som uppskattade affischerna som släpptes. 50 Cent var en som uttryckte sitt missnöje.

50 Cent sågar sin Expend4bles-poster: "WTF fick vi slut på pengar?"
Foto: Lionsgate.

50 Cent sågar sin Expend4bles-poster: "WTF fick vi slut på pengar?"

Artisten och skådespelaren 50 Cent är ett av nytillskotten i Expendables 4 och han har varit en nyckelfigur i marknadsföringen av filmen. All marknadsföring har dock inte fallit honom i smaken. Under torsdagen vände profilen sig till Instagram för att fullkomligt såga en poster på sig själv.

– WTF fick vi slut på pengar? Varför ser mitt huvud inte ut att sitta ihop med min kropp, frågar sig 50 Cent.

Han skriver också, sannolikt med glimten i ögat, att de säkert kommer få Stallone att "se fantastisk" ut på hans poster. Vad säger ni, håller ni med 50 Cent om att affischen med honom ser billig ut?

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av 50 Cent (@50cent)

"Expend4bles" har svensk biopremiär den 22 september.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL