50 Cent bekräftar: 8 Mile med Eminem blir serie

50 Cent bekräftar: 8 Mile med Eminem blir serie

Filmtopp
08 januari 2023 kl. 12:01

Berättar om projektet i ny intervju

I en ny intervju bekräftar 50 Cent att arbetet är i gång: "8 Mile" med Eminem i huvudrollen blir serie. "Det kommer att bli stort", säger rapparen och producenten.

Rapparen och producenten 50 Cent (Curtis Jackson) sade redan förra året att han ville göra en TV-serieadaptation av filmen 8 Mile, som baserades på Eminems liv. Nu går han ut och bekräftar att 8 Mile blir serie. 

I en färsk intervju med Big Boy TV berättar 50 Cent att han samarbetar med rapparen Eminem för att få till serien.

– Jag ska ta med hans 8 Mile till TV. Vi är igång, säger 50 Cent och fortsätter:

– Det kommer att bli stort. Jag har inga dåliga projekt. Jag är hundra procent. Jag tycker att serien ska finnas där för hans arv.

Rapparen hintar om att serien ska ge tittarna en djupare bakgrundshistoria och visa huvudpersonens yngre år. Med andra ord kan vi förvänta oss att någon annan kommer spela Eminem än han själv. 

8 Mile släpptes 2002 och regisserades av Curtis Hanson. Filmen hade Eminem i huvudrollen i en historia som baseras på hans tuffa liv, och uppgång till stjärnstatus. Den hade också Kim Basinger, Brittany Murphy, Mekhi Phifer och andra i rollerna. Genom filmen vann Eminem en Oscar för Bästa originallåt, Lose Yourself.

När vi får se 8 Mile-serien är ännu inte känt. Inte heller vilken streamingtjänst som kommer att plocka upp den.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL