Nu på bio

Det senaste på biofronten!

47 Meters down: Uncaged – sommarens stora hajfilm

47 Meters down: Uncaged – sommarens stora hajfilm

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
30 maj 2019
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
30 maj 2019

Se trailern till sommarens omtalade hajfilm!

Foto: thefyzz. 47 Meters Down (2017)

Hajskräckisen "47 Meters Down" får snart sin uppföljare. Se den första officiella trailern till "47 Meters Down: Uncaged", som har amerikansk premiär 16 augusti.

Sommaren brukar alltid bjuda på årets största blockbusters, men också sköna skräckfilmer. 2017 släpptes en populär hajfilm betitlad 47 Meters Down, som handlar om två dykare försatta i en desperat situation efter att deras hajbur fallit till havets botten och två vithajar står mellan dem och vattenytan. I den ser vi Mandy Moore i en av huvudrollerna.

I uppföljaren får vi ett liknande scenario – med ett par justeringar. Den här gången beger sig fyra unga kvinnor ut till en undervattenstad, för att snabbt inse att de äntrat ett hajterritorium där världens farligaste hajar härjar. Det vankas klaustrofobi och omöjliga val för gänget som måste riskera livet i ett försök att komma hem.

Se trailern till sommarens stora hajfilm!

En hajfilm likt denna är nödvändigtvis ingen som knockar kritikerna – men å andra sidan har väl ingen i genren gjort det sedan Steven Spielbergs mästerverk Hajen (1975). Publiken däremot kommer oavsett ifall filmen brister i sin helhet att få ett underhållningsvärde som heter duga.

Ser du fram emot sommarens hajfilm "47 Meters Down: Uncaged"?