Westworld säsong 2 är bekräftat

Westworld säsong 2 är bekräftat

Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 16 november 2016 kl. 08:11

westworld

 

Här kan du läsa senaste nytt om Westworld säsong 2

Enligt the Hollywood Reporter kommer sci-fi dramat Westworld att återvända med en andra säsong. Vi kan förvänta oss tio nya avsnitt, men kanske så sent som år 2018.

HBO:s program-ansvarige Casey Bloys menar att Westworld är en stor och ambitiös show. Serien kan komma att återvända hösten 2017, men det blir troligare någon gång under 2018.

Westworld har gjort stor succé och det har den gjort under en viktig tid för HBO som står inför en vändpunkt. Nätverken FX och Netflix har flåsat HBO i nacken och erbjudit stark konkurrens vad gäller bra serier. Vidare är slutet nära för deras flaggskepp Game of Thrones, endast två säsonger kvarstår. Den sjunde säsongen premierar i mitten av 2017 och den åttonde och avslutande delen kommer under 2018.

Anthony Hopkins som Dr. Robert Ford. Foto: HBO Nordic.
Anthony Hopkins som Dr. Robert Ford. Foto: HBO Nordic.

Insatserna var således höga på Westworld att prestera. Trots tidig kritik för sitt våld mot kvinnor har serien gått väldigt bra för HBO. Med en stjärnspäckad rollista bestående av bland annat Anthony Hopkins som chefen för den ultra-realistiska nöjesparken. I ensemblen ingår också Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright och Ed Harris.

Vad gäller vilka skådespelare som återvänder för den andra säsongen vill Bloys inte avslöja. Det finns trots allt några episoder kvar av den pågående första säsongen.

Låter inte det illavarslande om något? Westworld går att se på HBO Nordic.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL