30 år efter Forrest Gump – här återförenas Tom Hanks med Robin Wright

30 år efter Forrest Gump – här återförenas Tom Hanks med Robin Wright

Axel Diedrichs
27 juni 2024 kl. 17:00

1994 gjorde de huvudrollerna i "Forrest Gump". Nu återförenas Tom Hanks med Robin Wright i Robert Zemeckis nya film "Here".

Skådespelarna Tom Hanks och Robin Wright är stora stjärnor på varsitt håll, men deras största verk har de gjort tillsammans. Robert Zemeckis livsbejakande klassiker Forrest Gump är en av filmhistoriens mest ikoniska och generationsöverskridande institutioner. Filmen där Hanks och Wright spelar kärleksparet fungerar oavsett ålder, och ingen kan väl klaga på att den trots sina trettio år på nacken har åldrats dåligt. 

30 år efter Forrest Gump – här återförenas Tom Hanks med Robin Wright
Foto: Paramount Pictures.

 

Tom Hanks, Robin Wright och Robert Zemeckis återförenas med "Here"

Trots en rad klassiker på sitt CV kan även Gump-regissören Robert Zemeckis, 72, se på filmen som sitt allra främsta arbete. Så frågan är vad han och den älskade skådespelarduon kan åstadkomma trettio år senare? Det får vi snart veta. Tillsammans gör de filmen Here som fått en allra första trailer. Men det är inte helt enkelt att dechiffrera vad vi ska förvänta oss av den. 

I den helt nya originalberättelsen som återförenar teamet bakom Forrest Gump följer vi flera familjer och en speciell plats de bor på. Berättelsen sträcker sig över generationer och fångar enligt synopsis "den mänskliga upplevelsen i dess renaste form". Något som redan fått uppmärksamhet är att man – för att gestalta en ung Tom Hanks och Robin Wright – har man valt att använda sig av digitala föryngringsmetoder. Detta är något vi inte sett användas särskilt mycket inom drama.

Se trailern till "Here" med Tom Hanks och Robin Wright här:

"Here" har premiär den 13 november.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL